Χαβάη: λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο… κατσίκες

    Ημερομηνία:

    Οι αρχές στη Χαβάη σχεδιάζουν μια ειδική λαχειοφόρο αγορά για να διανείμουν κάποια ασυνήθιστα έπαθλα – περίπου 700 κατσίκες που ζουν σε εθνικό πάρκο.

    Η πολιτειακή Αρχή Γης και Φυσικών Πόρων της Χαβάης ανακοίνωσε ότι οι κατσίκες συγκεντρώθηκαν από το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Pu’uhonua o Honaunau, στο οποίο θεωρούνται είδη εισβολείς.

    GLEARNET

    Τα ζώα θα μοιραστούν σε όσους ενδιαφέρονται να τα φροντίσουν και πάρουν μέρος στη λαχειοφόρο αγορά που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου. Όποιος κερδίσει θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 20 κατσίκες και όχι περισσότερες από 50.

    Επιπλέον για τη μεταφορά των ζώων θα πρέπει να υπάρχει τρέιλερ μεταφοράς αλόγων μήκους 4,87 μέτρων ή αντίστοιχο μέσο, ώστε να μην διαφύγουν οι κατσίκες.

    Το πάρκο, στη δυτική ακτή της Χαβάης, έχει πολιτιστική και ιστορική σημασία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, στο παρελθόν αποτέλεσε καταφύγιο, τόπο προστασίας ηττημένων πολεμιστών, καθώς και αμάχων σε περιόδους πολέμου.?

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καβούρι μπήκε σε αυτί παιδιού – Οι προσπάθειες των γιατρών (Βίντεο)

    Μία τρομακτική εμπειρία βίωσε ένα παιδί στο Μεξικό όταν...

    Πέθανε ο Ace Frehley των Kiss

    Ο Frehley γνωστός για το εντυπωσιακό του μακιγιάζ και την κιθάρα...

    Νέο τροχαίο με ανατροπή τη νύχτα στη Δυτική Ελλάδα – φωτό

    Ανατροπή οχήματος σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης(16/10) στη Λυγιά...

    Ακρίβεια: Απλησίαστα για τους καταναλωτές τα φρέσκα ψάρια

    Είδος πολυτελείας έχουν γίνει για την ελληνική οικογένεια τα...