ΑΧΑΪΑ: Τετραπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μία εβδομάδα

Ημερομηνία:

Από τα 81 κρούσματα στην Αχαΐα τα 63 ήταν στην Πάτρα, τα 5 στο Αίγιο, τα 4 στην Ακράτα, τα 6 στην Κάτω Αχαΐα και τα 3 στην Ερυμάνθεια.

«Η κατάσταση στην Αχαΐα γίνεται πλέον άκρως ανησυχητική. Έχουμε τετραπλασιασμό των κρουσμάτων σε μία εβδομάδα.
Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι γι’ αυτό που έρχεται και καλούμε τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης, όπως η μάσκα, που σχεδόν έχει καταργηθεί. Δεν έχουμε άλλο τρόπο προφύλαξης. Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες» μας είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος καταγράφει καθημερινά την κατάσταση.

 Σταθερά ανοδική πορεία καταγράφεται και στις νοσηλείες στις Κλινικές Κορονοϊού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, χθες νοσηλεύονταν 16 ασθενείς στην Κλινική Κορονοϊού του «Αγίου Ανδρέα», 14 στο ΠΓΝΠ και 5 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου covid-19, που καταγράφηκαν χθες πανελλαδικά, ήταν 2.972.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 125. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3. Στην Αιτωλοακαρνανία χθες διαγνώστηκαν 17 κρούσματα και στην Ηλεία 15.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η εταιρεία που φέρνει στην Πάτρα… τον Βόρειο Πόλο

Βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ...

Financial Times: Μήπως βαδίζουμε υπνωτισμένοι προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Οι πυραυλικές επιθέσεις που έθεσαν εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο...

Πάτρα: 22χρονος μαχαίρωσε τον 16χρονο στα Ψηλαλώνια! Ο ανήλικος δεν μιλά στους Αστυνομικούς – φωτο

Σοβαρό επεισόδιο με τον τραυματισμό ενός 15χρονου από μαχαίρι...

Ευρωζώνη: Πολιτικό ρίσκο και δημοσιονομικά ελλείμματα απειλούν το κοινό νόμισμα

Η κρίση χρέους στο Παρίσι και οι πρόωρες κάλπες...