ΑΧΑΪΑ: Τετραπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μία εβδομάδα

    Ημερομηνία:

    Από τα 81 κρούσματα στην Αχαΐα τα 63 ήταν στην Πάτρα, τα 5 στο Αίγιο, τα 4 στην Ακράτα, τα 6 στην Κάτω Αχαΐα και τα 3 στην Ερυμάνθεια.

    «Η κατάσταση στην Αχαΐα γίνεται πλέον άκρως ανησυχητική. Έχουμε τετραπλασιασμό των κρουσμάτων σε μία εβδομάδα.
    Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι γι’ αυτό που έρχεται και καλούμε τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης, όπως η μάσκα, που σχεδόν έχει καταργηθεί. Δεν έχουμε άλλο τρόπο προφύλαξης. Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες» μας είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος καταγράφει καθημερινά την κατάσταση.

    Φλίγκος

     Σταθερά ανοδική πορεία καταγράφεται και στις νοσηλείες στις Κλινικές Κορονοϊού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, χθες νοσηλεύονταν 16 ασθενείς στην Κλινική Κορονοϊού του «Αγίου Ανδρέα», 14 στο ΠΓΝΠ και 5 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

    ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου covid-19, που καταγράφηκαν χθες πανελλαδικά, ήταν 2.972.
    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 125. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3. Στην Αιτωλοακαρνανία χθες διαγνώστηκαν 17 κρούσματα και στην Ηλεία 15.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς οι Ιταλοί έγιναν πλουσιότεροι από τους Άγγλους – Ανατροπή στην Ευρώπη

    Η Βρετανία έχασε το προβάδισμά της έναντι της Ιταλίας...

    Η Τέιλορ Σουίφτ άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα

    Σαν τα πουκάμισα άλλαζε τους άντρες η Τέιλορ Σουίφτ, μέχρι να...

    Αυτά τα 5 φαγητά είναι άνοστα την επόμενη μέρα

    Σαν το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, κανένα. Σαν την τραγανότητα της ζεστής πατάτας που...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...