ΠΑΤΡΑ: Θέλουν να κάνουν MALL τον Λαδόπουλο; Γι αυτό έχουν “παγώσει” τα πάντα;

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο εμπορικό κέντρο προωθεί η κυβέρνηση, στο πλαίσιο ενός έργου που ήδη έχει συμφωνηθεί μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου.

    Πρόκειται για την αναβάθμιση και ανακαίνιση του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου, ένα έργο που είναι να δώσει μια άλλη πνοή στη νότια Πάτρα και να αναμορφώσει τις νότιες συνοικίες της πόλης.

    Η συμφωνία είναι συγκεκριμένη, περιλαμβάνει έργα που έχουν να κάνουν κυρίως με την αναψυχή, την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση, αλλά και την ανάδειξη του πολιτισμού και της βιομηχανικής κληρονομιάς της Πάτρας.

    Το έργο με την αλλαγή της κυβέρνησης είχε “παγώσει”, όμως, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα που φέρνει και πάλι την αναβάθμιση του πρώην εργοστασίου στο προσκήνιο.

    Η κυβέρνηση, μαζί με τα σχέδια που έχουν συμφωνηθεί για την ανάπλαση του χώρου του πρώην εργοστασίου μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, φαίνεται ότι έχει και άλλα πλάνα στο μυαλό της.

    Χωρίς να αναιρεί τα συμφωνηθέντα, σχεδιάζει να προχωρήσει στην κατασκευή ενός εμπορικού mall, βάζοντας στο παιχνίδι για την αναβάθμιση του πρώην εργοστασίου και ιδιώτες. Λέγεται μάλιστα ότι ήδη έχει βρεθεί στρατηγικός επενδυτής για μία επένδυση μαμούθ.

    Το νέο mall, εφόσον το σενάριο αυτό θα προχωρήσει, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το πλοίο …ξέμεινε από μηχανή – Πήγαινε Ζάκυνθο, αλλά γύρισε Κυλλήνη

    Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

    6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Ήταν σε μηχανάκι με τον πατέρα και τη μητέρα του

    Ένα 6χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από το μηχανάκι στο...

    Ακρίβεια: Στα ύψη η τιμή του καφέ – Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τον χειμώνα

    Ο καφές στο χέρι, η νέα μόδα που δημιούργησε...