ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 17χρονος έπεσε από γκρεμό και καρφώθηκε σε σιδερόβεργα – Σώθηκε από θαύμα

    Ημερομηνία:

    Από θαύμα γλίτωσε 17χρονος Βρετανός στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, ο οποίος σκαρφάλωσε σε γκρεμό και έπεσε στο κενό. Ο νεαρός τουρίστας κατέληξε να κρέμεται από το πόδι του το οποίο είχε καρφωθεί σε ένα σίδερο, από τα πολλά που εξείχαν από χτιστό μουράγιο.

    Λουόμενοι ειδοποίησαν τις Αρχές,   και σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρο και άνδρες της πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον καρφωμένο στο σίδερο νεαρό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

    Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 17χρονος σκαρφάλωσε για να βγάλει φωτογραφίες, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος έλεγε, την ώρα που τον μετέφεραν προς το ασθενοφόρο, ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λέρος: Έγκλημα ο θάνατος του άνδρα, ομολόγησε ο 18χρονος γιος του

    Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος του άνδρα...

    Το Πακιστάν κηρύσσει πόλεμο στο Αφγανιστάν: Μαζικοί βομβαρδισμοί και απειλές για συντριβή των Ταλιμπάν

    Η πακιστανική κυβέρνηση κήρυξε σήμερα «ανοικτό πόλεμο» στις de...

    Νέα μελέτη: Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τους ανθρώπους που δεν κάνουν σεξ

    Το σεξ είναι σημαντικό. Οι ρομαντικές, συνήθως σεξουαλικές, σχέσεις...

    Οι 9 στους 10 δεν γνωρίζουν πώς λέγεται το σάντουιτς στα ελληνικά

    Το σάντουιτς είναι μία από τις πολλές ξένες λέξεις...