ΠΑΤΡΑ: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τη Μαρία: «Έφυγες τόσο γρήγορα, αλλά πάντα έτσι ήσουν, έκανες του κεφαλιού σου. Δώσε φιλιά στον μπαμπά”

    Ημερομηνία:

    Ένας ακόμα απροσδόκητος θάνατος έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, αλλά και στις γειτονικές του Ερύμανθου και των Καλαβρύτων, όπου η εκλιπούσα διέμενε και δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια.

    Η μόλις 37 χρόνων Αιγιώτισσα Μαρία Παπαγιαννοπούλου – Μπουρδοπούλου έφυγε ξαφνικά προχθες τα ξημερώματα από τη ζωή, καταλήγοντας σε ασθενοφόρο που την μετέφερε σε νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγό της Νικόλαο και τα 2 ανήλικα παιδιά της, που έμεναν στο χωριό Πλάτανος, μετά τη Χαλανδρίτσα.

    Απαρηγόρητος και ο αδελφός της – γνωστός φωτογράφος και εικονολήπτης στην Αιγιάλεια, που βρήκε τη δύναμη να δημοσιοποιήσει διαδικτυακά την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής, με δύο λόγια: «Έφυγες τόσο γρήγορα, αλλά πάντα έτσι ήσουν, έκανες του κεφαλιού σου. Δώσε φιλιά στον μπαμπά. Σ’ αγαπώ αδελφούλα». Ο πατέρας της θανούσης, συνταξιούχος της ΕΒΟ Αιγίου Κώστας Παπαγιαννόπουλος, είχε αποβιώσει προ έτους.
    Σοκαρισμένος από τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Παπαγιαννοπούλου, η οποία ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καλαβρύτων και Αιγιαλείας  «Η Ένωση» ο πατρινός εκπρόσωπος Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

    Η κηδεία της τελέστηκε χθες το απόγευμα από τον ναό Αγίου Στεφάνου στον Πλάτανο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγγελος Μοχλούλης (ΕΜΕΚ): Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στους πυλώνες ανεμογεννητριών

    Ισως δεν είναι κάτι ευρύτερα γνωστό, αλλά η πιο σημαντική...

    Έκθεση της ΕΛΑΣ: Το 86% των Ελλήνων που ενεπλάκησαν σε κλοπές και διαρρήξεις το 2022 ήταν Ρομά

    Στις 19/11/2023 γράψαμε ένα άρθρο στο protothema.gr με θέμα: «Έκθεση...

    Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα 16 Σεπτεμβρίου: Οι συνεργάτες της

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha, τη Δευτέρα 16...

    Επέκταση Οδοντωτού προς Ι.Μ Αγίας Λαύρας: Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα, λέει ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος

    «Η επέκταση του Οδοντωτού σιδηροδρόμου προς την ιστορική, ιερά μονή της...
    Best Shop