ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ – Εκλεισε η Εθνική – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    ΩΡΑ 23.00

    Ολονύχτια μάχη για τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ζήρια Αχαΐας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε μία μεγάλη περίμετρο ανάμεσα στη Ζήρια, το Λαμπίρι και τις Καμάρες. Ωστόσο πλέον ο Λόγγος δεν κινδυνεύει π από τη φωτιά.

    -Άνοιξε η Νέα Εθνική και στα δύο ρεύματα προς Αθήνα και προς Πάτρα και σταδιακά  διοχετεύεται η κυκλοφορία.  Παράλληλα, στον σταδιακό απεγκλωβισμό των οχημάτων που βρίσκονται ακινητοποιημένα, λόγω της φωτιάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της νέας εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου στις περιοχές του Δρεπάνου και του Ελαιώνα, προχωρά η Αστυνομία.

    Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού τα σκάφη του Λ.Σ έχουν συνδράμει μέχρι τώρα για τη μεταφορά 78 ατόμων από το ξενοδοχείο long beach στη περιοχή Λόγγος και 23 ατόμων από τις περιοχές Μπούκα και Πεύκα. Όλες οι απομακρύνσεις έχουν γίνει προληπτικά. Στην περιοχή επιχειρούν 4 σκάφη του Λιμενικού και έχουν απεγκλωβίσει συνολικά 107 άτομα τα οποία έχουν μεταφέρει στο Αίγιο.

    Στο μεταξύ οι φλόγες “έζωσαν” το Club Mediterranee.

     

     

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

     

     

    Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην περιοχή

     

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

     

    ΩΡΑ 19.00 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. Στο Λαμπίρι οι φλόγες

    \

     

    ΩΡΑ 18.25

    Tι συμβαίνει στις εθνικές οδούς; Η Ολυμπία Οδός είναι κλειστή από το Δρέπανο μέχρι τον Ελαιώνα. Η παλιά εθνική οδός έχει κλείσει στα Σελιανίτικα. Δεν αφήνουν κανένα όχημα προς Πάτρα.  Αυτή την στιγμή όσα αυτοκίνητα είναι εγκλωβισμένα στον Ελαιώνα… τα επιστρέφουν προς Αθήνα.

    ΩΡΑ 18.00

    Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της Παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στη Ζήρια.

    Παράλληλα, η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς επιχειρήσεις για την ασφαλή απομάκρυνση οδηγών αυτοκινήτων, που έχουν ακινητοποιηθεί στις παραλιακές περιοχές του Λαμπίρι και των Καμαρών.

    ΩΡΑ 17,30

    Πριν από λίγο (ώρα 17.30) δόθηκε εντολή να εκκενωθεί όλο το χωριό Λόγγος Αιγιάλειας. Επίσης απομακρύνονται και οι ένοικοι των ξενοδοχείων της ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟπεριοχής.

    Με σκάφος του Λιμενικού τους παραλαμβάνουν,

     

     

    ΩΡΑ 17.28

    Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι μεγάλη. Ζητήθηκε συνδρομή και από πλωτά Πυροσβεστικά. Ηδη όχημα σπεύδει από την Ιχθυόσκαλα της Πάτρας στην Αιγιάλεια.

     

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

    ΩΡΑ 17,25 Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή σπεύδει ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

    ΩΡΑ 17.24: Μεταφέρονται λουόμενοι με σκάφη του λιμενικού.

    ΩΡΑ 17.00

    Το λιμενικό σώμα σαρώνει τις ακτές αναζητώντας κόσμο, ενώ παράλληλα οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους.

    Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου στο ρεύμα προς Πάτρα.

    Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 5 καμένα σπίτια. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 33 οχήματα 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

    Στη γέφυρα Ρίου – Αντιρίου η κυκλοφορία έχει διακοπεί και οι οδηγοί καλούνται να κατευθυνθούν προς την Ιτέα.

     

    ΩΡΑ 16.40! Στη Ζήρια το φαινόμενο είναι σε ύφεση. Η φωτιά βρίσκεται στο Λαμπίρι. Εγκλωβισμένα οχήματα στον ποταμό Φοίνικα. Ζητούν συνδρομή από την αστυνομία για να φθάσουν Πάτρα.

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

    ΩΡΑ 16.25: Νέο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Μπούκα. Στο σημείο υπάρχουν λουόμενοι.

     

    ΩΡΑ 16.15: Αυτή την ώρα η φωτιά είναι στο Λαμπίρι μεταξύ νέας και παλιάς εθνικής οδού

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Τρία λεωφορεία διατέθηκαν για να απομακρύνουν όσους δεν έχουν δικό τους μέσο από την περιοχή.

    227207940_10221203105650561_3720637399693065673_n-1
    227061698_10221203124531033_723100496335557376_n
    229033545_10221203122050971_1016397751572948426_n

     

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Στη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Ζήρια του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 4 Α/Φ και 4 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

     

     

     

     

    ΝΕΩΕΡΟ:

    Θεωρείται βέβαιο πως η φωτιά στη Ζήρια είναι εμπρησμός. Αναζητούν ένα όχημα στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα. Στο μεταξύ λίγα λεπτά μετά τη φωτιά στην Ζήρια, ξέσπασε και πυρκαγιά κοντά στο Αίγιο. Ομως την έσβησε το Ερικσον και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι πετούσαν γκαζάκια. Η πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί, όμως ακούγεται έντονα στην περιοχή.

    ΝΕΩΤΕΡΟ:

    Σύμφωνα με πληροφορίες το Λιμενικο έχει ήδη στείλει τρία σκάφη στην περιοχή. Προκειμένου να παραλάβει κόσμο απο την θάλασσα αν χρειαστεί. Αν δηλαδή η φωτιά φθάσει κάτω από τον δρόμο. Αυτή την ώρα η φωτιά κινείται μεταξύ Ζηριας Λαμπιρίου κλπ. Ο κόσμος απομακρύνεται προς Αίγιο. Αυξημένη η κίνηση και στη Ροδοδάφνη..

     

     

     

     

    ΝΕΩΤΕΡΟ:

    Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών- Κορίνθου έχει σημειωθεί μποτιλιάρισμα καθώς οι λουόμενοι έφυγαν άρον-άρον με τα αυτοκίνητα τους από τις παραλίες της Αιγιάλειας.

    Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχει το ρωσικό Beriev-200.

    Δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το Λαμπίρι, πέρα από τις Καμάρες, τη Ζήρια και την Άνω Ζήρια. Η αστυνομία έχει απαγορεύσει τη διέλευση προς το Αίγιο. Επιχείρηση απομάκρυνσης και λουομένων από παραθαλάσσια κατάστηματα στο Λαμπίρι. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας σε Δρέπανο και Σελιανίτικα

    Νεότερο:  Λόγω της φωτιάς έκλεισε προληπτικά  η Παλαιά και Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Κορίνθου. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν υποστεί ζημιές σπίτια στην Άνω Ζήρια.

    Σε εξέλιξη πυρκαγιά πάνω από τα Σελιανίτικα του Νομού Αχαϊας. Η φωτιά εκδηλώθηκε στη 13.00 μ.μ. Στην περιοχή ήδη βρίσκεται το ελικόπτερο Ericsson καθώς και καναντερ και πραγματοποιούν ρίψεις νερού.

    Νεότερα σε λίγο

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ - Εκλεισε η Εθνική - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντίατρος νάρκωσε και βίασε μοντέλο – Τη μετέφερε σπίτι του και την κακοποίησε

    Μία γυναίκα, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ρουμανία, δεν...

    Είναι κακό για την υγεία μας το φαγητό μπροστά στην τηλεόραση; Η επιστήμη απαντά

    Εντάξει, για τα σουβλάκια, τις πίτσες και τα τσιπς...

    ΗΠΑ: Οργή για την εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα – «Ασφυκτιούσε επί οκτώ λεπτά»

    Οι Αρχές στην Αλαμπάμα χρησιμοποίησαν αέριο άζωτο για την...

    Νότιος Κορέα: Ποια είναι η 80χρονη που θέλει να γίνει Μις Υφήλιος

    Η 80χρονη Τσόι Σουν Χουά γεννήθηκε σχεδόν μια δεκαετία...
    Best Shop