Γιατί θα πρέπει να βάζετε το καρπούζι στην κατάψυξη

    Ημερομηνία:

    Το καρπούζι είναι ένα από τα αγαπημένα εποχικά φρούτα, όχι μόνο χάρη στην υπέροχη γεύση του, αλλά και στη δροσιά που μάς χαρίζει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο απολαυστικό από το καρπούζι όμως; Το παγωμένο καρπούζι!

    Και όταν λέμε παγωμένο, δεν εννοούμε από το ψυγείο, αλλά από την κατάψυξη! Σύμφωνα με την food blogger Deb Perelman, το καρπούζι κάνει τα καλύτερα και πιο ευέλικτα παγάκια! Κόψε το καρπούζι σε κυβάκια (αφαιρώντας τα κουκούτσια) και βάλ’το στην κατάψυξη για να φτιάξεις τα φρουτένια παγάκια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του κατακόκκινου φρούτου σε νερό, θα δεις πως παγώνουν υπέροχα!

     

     

    Μόλις είναι έτοιμα, μπορείς να τα απολαύσεις σαν ένα άκρως δροσερό σνακ ή να τα προσθέσεις στο παγωμένο τσάι ή τα κοκτέιλ σου για να τους δώσεις μια υπέροχη γεύση καρπουζιού!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...