Γιατί θα πρέπει να βάζετε το καρπούζι στην κατάψυξη

    Ημερομηνία:

    Το καρπούζι είναι ένα από τα αγαπημένα εποχικά φρούτα, όχι μόνο χάρη στην υπέροχη γεύση του, αλλά και στη δροσιά που μάς χαρίζει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο απολαυστικό από το καρπούζι όμως; Το παγωμένο καρπούζι!

    Και όταν λέμε παγωμένο, δεν εννοούμε από το ψυγείο, αλλά από την κατάψυξη! Σύμφωνα με την food blogger Deb Perelman, το καρπούζι κάνει τα καλύτερα και πιο ευέλικτα παγάκια! Κόψε το καρπούζι σε κυβάκια (αφαιρώντας τα κουκούτσια) και βάλ’το στην κατάψυξη για να φτιάξεις τα φρουτένια παγάκια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του κατακόκκινου φρούτου σε νερό, θα δεις πως παγώνουν υπέροχα!

     

     

    Μόλις είναι έτοιμα, μπορείς να τα απολαύσεις σαν ένα άκρως δροσερό σνακ ή να τα προσθέσεις στο παγωμένο τσάι ή τα κοκτέιλ σου για να τους δώσεις μια υπέροχη γεύση καρπουζιού!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Τους “έσωσε” ο Χαράλαμπος Μπονάνος – φωτό

    Τέλος στο… µαρτύριο για τους οδηγούς που κινούνταν στην...

    Ακρίβεια: Διπλάσια η τιμή στο ψωμί – «Πικρός» ο καφές

    Η συνεχιζόμενη επέλαση της ακρίβειας καθιστά πλέον δυσχερή την αγορά βασικών...

    Σοβαρά προβλήματα στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία – Κατολισθήσεις, πλημμύρες και αποκλεισμοί

    Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει...

    Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες (Φώτο)

    Η Αρίνα Σαμπαλένκα βρίσκεται στις Μαλδίβες με τον Ελληνοαυστραλό...