Γιατί θα πρέπει να βάζετε το καρπούζι στην κατάψυξη

    Ημερομηνία:

    Το καρπούζι είναι ένα από τα αγαπημένα εποχικά φρούτα, όχι μόνο χάρη στην υπέροχη γεύση του, αλλά και στη δροσιά που μάς χαρίζει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο απολαυστικό από το καρπούζι όμως; Το παγωμένο καρπούζι!

    Και όταν λέμε παγωμένο, δεν εννοούμε από το ψυγείο, αλλά από την κατάψυξη! Σύμφωνα με την food blogger Deb Perelman, το καρπούζι κάνει τα καλύτερα και πιο ευέλικτα παγάκια! Κόψε το καρπούζι σε κυβάκια (αφαιρώντας τα κουκούτσια) και βάλ’το στην κατάψυξη για να φτιάξεις τα φρουτένια παγάκια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του κατακόκκινου φρούτου σε νερό, θα δεις πως παγώνουν υπέροχα!

     

    Φλίγκος
    GLEARNET

     

    Μόλις είναι έτοιμα, μπορείς να τα απολαύσεις σαν ένα άκρως δροσερό σνακ ή να τα προσθέσεις στο παγωμένο τσάι ή τα κοκτέιλ σου για να τους δώσεις μια υπέροχη γεύση καρπουζιού!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσήχθη γιος κορυφαίου Πατρινού πολιτικού από την ΟΠΚΕ

    Την Παρασκξευή το βράδυ γύρω στις 11 στην οδό...

    Θέλουν τελικά πλύσιμο τα μανιτάρια; Και πώς τα καθαρίζουμε σωστά;

    Πολλές φορές, όταν διαβάζουμε συνταγές με μανιτάρια, συναντάμε την οδηγία...

    Πορκέτα: Το ιταλικό χοιρινό με την απόλυτα τραγανή κρούστα

    Η πορκέτα είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο, ιδιαίτερα δημοφιλές και στη...

    Πύργος: Μετωπική σύγκρουση με έναν τραυματία (ΦΩΤΟ)

    Ένα άτομο τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στην συμβολή...