Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετική στον κοροναϊό Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

    Ημερομηνία:

    Ελληνίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο καραντίνας. Η συγκεκριμένη είδηση δείχνει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες εξακολουθούν να «πολιορκούνται» από την πανδημία της Covid-19.

    Η επίσημη ενημέρωση

    «Θετική στον κοροναϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

    Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης».

    Να σημειώσουμε ότι θετική στον κοροναϊό είχε βρεθεί και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία τελικά ταξίδεψε στο Τόκιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρινάκης για το μπλόκο σε Ισραηλινούς τουρίστες στην Σύρο: «Έγινε κακή διαχείριση – H εφαρμογή του νόμου δεν μπαίνει στο ζύγι»

    Οργισμένη ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την...

    Δονούσα: Σοκαριστικό ατύχημα, ομπρέλα καρφώθηκε στο πόδι λουόμενης – Καταγγελία για ελλείψεις στο ΕΣΥ – φωτο

    Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες σε παραλία...

    Βασίλης Αϊβαλής: Υπερήφανη η Πάτρα για την παγκόσμια πρωταθλήτριά της, Ντένια Κουρέτα

    Η δημοτική παράταξη "Πάτρα Σπουδαία και Πάλι" εκφράζει τα...

    ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Παρασκευή – Που απαγορεύεται η κυκλοφορία

    Λόγω υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας...