Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσουν οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη

    Ημερομηνία:

    «Δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό», φώναζε μόλις έμαθε την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τη προφυλάκισή του.

     

    Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και κάνει προσπάθειες να βγει από εκεί. Ο γνωστός πρωταγωνιστής αναμένεται να προσφύγει εντός της εβδομάδας, κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

    1171 ZEVGOS FILIPIDI 562007

     

    4964 GALANOPOYLOY ZEVGOS FILIPIDI 252007

     Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΜΠΑΜ της Κυριακής» πρόσωπα του περιβάλλοντός του τονίζουν πως έχει ήδη δοθεί εντολή στους δικηγόρους του να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να βγει από τις φυλακές Τρίπολης, που βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη. Προς το παρόν ζήτησε να δει τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου και τον δικηγόρο του.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τη Δευτέρα η εκδήλωση για την «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

    Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου –...

    Πότε έρχονται τα πρωτοβρόχια

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες...

    Εικαστικό Εκπαιδευτικό Event από 5ο και 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας

    Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 9ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πάτρας...

    Βοιωτία: Η στιγμή της σύλληψης της 62χρονης Διευθύντριας του ΚΕΠ που έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη!

    Μια φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε σε χωριό στη Βοιωτία, όπου...