Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μεταξύ Τήλου και Νισύρου

    Ημερομηνία:

    Νέα σεισμική δόνηση στην θαλάσσια περιοχή νότια και νοτιοδυτικά της Τηλου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα. Η νέα σεισμική δόνηση ήταν ισχύος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

    Από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Τήλου και Νισύρου έχουν καταγραφεί έξι σεισμικές δονήσεις ενώ ανάλογη κινητικότητα παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες.

    Οι σεισμικές δονήσεις έχουν γίνει αισθητές από τους κατοίκους των δύο νησιών χωρίς να προκληθεί κλίμα ανησυχίας. Τόσο ο δήμος Νισύρου όσο και ο δήμος Τήλου βρίσκονται σε επαφή με σεισμολόγους που παρακολουθούν την εξέλιξη της σεισμικότητας.

    Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μεταξύ Τήλου και Νισύρου

    ICECAP

    Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου

    Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 13:52 στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

    Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 34 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου, διευκρίνισε το Ινστιτούτο.

    Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μεταξύ Τήλου και Νισύρου

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παύλος Πολάκης: 12 μήνες με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Σταμάτη Πουλή

    Χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου Παύλου Πολάκη αλλά και χωρίς κάποιον...

    Εργατικό Κέντρο Πάτρας για τη φωτιά στο Zara Home: «Απαιτούμε διαλεύκανση των αιτιών της πυρκαγιάς»

    Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για τη φωτιά...

    Ξανά σε δίκη η πρώην δήμαρχος Μάνδρας και δύο στελέχη του Δήμου

    Από τον Άρειο Πάγο έγινε δεκτή η αναίρεση που άσκησε ο...