Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δελαπάσχος

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή, μετά από μακροχρόνια ασθένεια, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Δελαπάσχος. Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η ΕΣΗΕΑ.

    Ο Δημήτρης Δελαπάσχος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

    Από το 1990 εργαζόταν στην ΕΡΤ, όπου επί σειρά ετών διετέλεσε επικεφαλής της δημοσιογραφικής παραγωγής των δελτίων ειδήσεων.

    Άνθρωπος καλλιεργημένος και πολύγλωσσος, καθώς μιλούσε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά εργάστηκε με συνέπεια και ευθύνη στην ΕΡΤ.

    Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «KONTRA NEWS» και στον Τ/Σ «KONTRA CHANNEL», καλύπτοντας τα διεθνή θέματα.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Credia Bank: Η νέα ταυτότητα της Attica Bank

    Credia Bank είναι η ταυτότητα της νέας τράπεζας που θα...

    ΠΑΤΡΑ: Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Παράμερο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac/

    Παναχαϊκή: Tη Δευτέρα η ΓΣ της Ερασιτεχνικής

    Αναλυτικά: «Τη  Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025 και ώρα 20.00...

    Jodie Foster: Το bob κούρεμά της είναι η τάση του φετινού καλοκαιριού

    Η Jodie Foster βρέθηκε στο Royal Box στο Centre...