Παράταση του μίνι lockdown σε Ζάκυνθο

    Ημερομηνία:

    Μέχρι τις 18 Αυγούστου παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα σε Ζάκυνθο και Χανιά. Υπενθυμίζουμε ότι σε καθεστώς μίνι lockdown έχει τεθεί και το Ηράκλειο της Κρήτης.

    Παρατείνεται η ισχύς των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου και Χανίων, μετά την αξιολόγηση εκ νέου των επιδημιολογικών δεδομένων από την υποεπιτροπή των Λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοΐου Covid-19 στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας ανά Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο σε εβδομαδιαία βάση.

    Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που ισχύουν είναι τα κάτωθι:
    Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
    Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.
    Τα μέτρα παρατείνονται μέχρι την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 6:00.
    Διαβάστε επίσης: Χανιά – Ξεκίνησε νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμού

    Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τόσο στις συγκεκριμένες περιοχές, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.

    Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συλλυπητήρια στον Σωτήρη Παπανδρέου για τον πατέρα του από την ΕΣΗΕΠΗΝ

    Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου...

    Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος υποψηφίων αναδόχων γονέων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής...

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας για τη συμφωνία ΕΕ – MERCOSUR

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις...

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η αντίδρασή του μετά τις δηλώσεις της κόρης του για σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτη του

    Την αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά τις δηλώσεις της κόρης του, Μαρίας...