Πάτρα: Συναντήσεις Παναγιώτη Τσώνη με στελέχη Οργανισμών Λιμένων

    Ημερομηνία:

    Με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ), κ. Σπύρο Ζερβόπουλο και τον πρόεδρο του ΟΛΚΕ, κ. Γιώργο Χονδρογιάννη, συναντήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, κ. Παναγιώτης Τσώνης.

    Τα διοικητικά στελέχη των Οργανισμών αντάλλαξαν απόψεις σε ζητήματα συνεργασίας των δύο Λιμένων, στο πλαίσιο της Εθνικής Λιμενικής Πολιτικής, με στόχο στην αξιοποίηση και ανάδειξη του πολλαπλού ρόλου κρίσιμων εμπορικών λιμένων της χώρας και κυρίως του διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών.

    Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον περαιτέρω ψηφιακό εκσυγχρονισμό κρίσιμων λειτουργιών των Λιμένων Πάτρας και Κέρκυρας , ώστε να βελτιωθεί η παροχή υπηρεσιών προς τους χρήστες και να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας.

    Τα δύο μεγάλα Λιμάνια αποτελούν θαλάσσιοι κόμβοι με ύψιστη στρατηγική σημασία για την εφαρμογή πολιτικών που υπηρετούν τόσο τον τουρισμό όσο και το διεθνές εμπόριο.

    Στη συνάντηση παρέστη και ο περιφερειακός διοικητής Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νίκος Ρουμελιώτης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21-6-2025

    ΚΗΔΕΙA    ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (χήρα) ΓΕΩΡΓ. ΠΛΕΓΑ (ΕΤΩΝ 95) ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

    Ο Γ. Παπανδρέου στο Παγκόσμιο Φόρουμ Anna Lindh 2025 στα Τίρανα – Διάλογος για την ειρήνη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο

    Τα Τίρανα της Αλβανίας επισκέφθηκε, κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης συγκυρίας για...

    Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 352 μετανάστες νότια της Γαύδου

    Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης 352 αλλοδαπών επιβαινόντων σε ξύλινη λέμβο πραγματοποιήθηκε...

    Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ανατροπή η Ίντερ Μαϊάμι με «μαγικό» άγγιγμα Μέσι, 2-1 την Πόρτο

    Η Ίντερ Μαϊάμι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αγχώθηκε, αλλά ο Λιονέλ Μέσι ήταν...