Φωτιά στην Ηλεία – «Καιγόμαστε βοήθεια ρε!!!» – Η παιδική ζωγραφιά που συγκινεί

    Ημερομηνία:

    Μια αθώα παιδική ψυχή, που έζησε τον τρόμο των πυρκαγιών στις Πεύκες Ολυμπίας του νομού Ηλείας, αποτύπωσε με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο εκείνες τις στιγμές, αλλά και την καταστροφή των σπιτιών και της περιουσίας δικών της ανθρώπων.

    «Καιγόμαστε βοήθεια ρεε!!!», οι λέξεις απόγνωσης του μικρού κοριτσιού, που αποτυπώνει στη ζωγραφιά της τόσο τη χαρά και την αγάπη για το δάσος πριν καεί, όσο και τη λύπη και τον φόβο μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.

    Φλίγκος

    Ήταν μια στιγμή έντονης συγκίνησης για όλους, για τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια και την περιουσία τους, αλλά και για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, που περιόδευε στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας και στην οποία προσφέρθηκε η ζωγραφιά του παιδιού.

    Σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, η κυρία Γεννηματά δάκρυσε όταν πήρε τη ζωγραφιά από το μικρό κορίτσι.

    fofi.ilia2_-1-600x400.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιδότηση ρεύματος: Έως αύριο οι αιτήσεις για τις επιχειρήσεις – Οι δικαιούχοι και τα ποσά

    Εκπνέει αύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου η προθεσμία που έχουν οι...

    ΠΑΤΡΑ: Συναυλία αφιερωμένη στη «Φλόγα»: 42 χρόνια «Φλόγα» Αγάπη δίχως όρους…

    Η Χορωδία «Αντηχώ» σε συνεργασία με άλλες Χορωδίες της...

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ: Αναβάθµιση των σηράγγων ∆ερβενίου και Χελυδορίου

    Στο πλαίσιο των εργασιών εγκατάστασης φωτιστικών τύπου LED των...

    Ιατρικός Σύλλογος Πατρών για Νοσοκομεία: Στήριξη και όχι προσωρινές λύσεις

    «Είναι καιρός να περάσουµε από την αναγκαστική κινητικότητα στην...