Κορωνοϊός: 51 νοσηλείες στα νοσοκομεία της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Αυξητική τάση καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στις νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας καθώς οι ασθενείς με κορωνοϊό έφθασαν τους 51.

    Ειδικότερα, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 17 ασθενείς στην Κλινική Κορωνοϊού, 1 περιστατικό στην Παιδιατρική και 6 στην ΜΕΘ Covid, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» αυξήθηκαν οι νοσηλείες στην Κλινική Λοιμώξεων φθάνοντας τις 24, ενώ μειώθηκε κατά έναν ασθενή στην ΜΕΘ Covid.

    Μειώθηκε χθες ο αριθμός των θετικών τεστ που διενεργήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και τη συνεργασία του ΕΟΔΥ σε περιοχές της Αχαΐας.
    Χθες στο Επιμελητήριο Αχαΐας διενεργήθηκαν 669 τεστ και βρέθηκαν 5 θετικά, ενώ στην παραλία Δημορηγόπουλου στο Ρίον έγιναν 110 τεστ και εντοπίστηκαν 2 θετικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Σάκη Μπονέλη – Θλίψη στην Πάτρα για την απώλειά του

    Μέσα σε κλίμα συγκίνησης θα τελεστεί την Πέμπτη, στις...

    Πατρινός έχασε 160.000 ευρώ από “επένδυση”! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ

    Απάτη με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό, καταγγέλθηκε την Τετάρτη...

    ΠΑΤΡΑ: Μόνο που δεν έπεσε μπαλκόνι στα Ψηλαλώνια – ΦΩΤΟ

    Από τύχη δεν περνούσε πεζός χθες το βράδυ, από...

    ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ποιος ήταν ο Οσιος Μωυσής που εορτάζει σήμερα Πέμπτη

    Η Γιορτή σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025. Γιορτή της Ορθοδοξίας: Ο...