23χρονος διαιτητής πέθανε από ανακοπή καρδιάς

    Ημερομηνία:

    Το γεγονός έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν όλοι όσοι βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και συνεργάστηκαν με τον Γιάννη.

    Σύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π. Σερρών κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς.

    Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών.

    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 17/8 στη Θεσσαλονίκη.

    serres-diaititis

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΠ για τις πυρκαγιές

    "Στη μάχη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά και των συνεπειών...

    Βασίλης Αϊβαλής: Μπράβο στην Εθνική ομάδα πόλο Εφήβων και τους Πατρινούς αθλητές της

    Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο...

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Το δημογραφικό πρόβλημα και η 3η του Σεπτέμβρη

    Της Κατερίνας Σολωμού, μέλους Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ Το Σεπτέμβριο...

    Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Ο.Λ.ΠΑ. με τον Μητροπολίτη Πατρών

    Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.) πραγματοποιήθηκε...