Eκανε καισαρική η 27χρονη με κορονοϊό! Δεν είχε εμβολιαστεί

    Ημερομηνία:

    Η νεαρή γυναίκα που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας με κορονοϊο γέννησε σήμερα το πρωϊ με καισαρική. 

    Η υγεία της 32χρονης από την Ζάκυνθο παρουσίασε επιδείνωση και οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική, ενώ αμέσως μετά τον έκτακτο τοκετό διασωληνώθηκε.

    Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι γέννησε ένα αγοράκι το οποίο ζυγίζει 1.600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα.

    Η νεαρή μητέρα νοσεί από κορονοϊο και οι γιατροί της χορηγούσαν οξυγόνο με μάσκα, με μοναδικό σκοπό να «πάρει» το έμβρυο όσες περισσότερες ημέρες μπορούσε, αφού διένυε τον 7ο μήνα της κύησής της.

    Μετά την πρωϊνη επιδείνωση της υγείας της σήμανε «συναγερμός» προκειμένου να έρθει στον κόσμο το μωρό με ασφάλεια και φυσικά να προχωρήσουν στην διασωλήνωση της 32χρονης.

    Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ και συγκεκριμένα έξω από τα χειρουργεία, ενώ αναμένεται η διακομιδή της στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Αγιος Ανδρέας».

    Η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...

    Θρίλερ στην Ερυθρά Θάλασσα: Αγνοείται Έλληνας ένοπλος φρουρός μαζί με 15 άτομα του Eternity C

    Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση με το ελληνόκτητο πλοίο...