Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο δραπέτης με ποινή φυλάκισης 142 χρόνια

    Ημερομηνία:

    «Λαβράκι» έβγαλε ένας τυχαίος αστυνομικός έλεγχος στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της οδού Μοναστηρίου έκριναν ύποπτους τους επιβάτες ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, όταν προχώρησαν στον έλεγχο των εγγράφων τους διαπίστωσαν ότι ο ένας από αυτούς ήταν κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας και βρισκόταν σε άδεια. Πλην όμως, είχε δηλώσει ως τόπο παραμονής κατά την άδειά του την Αθήνα. Κατόπιν τούτου θεωρήθηκε δραπέτης και συνελήφθη.

    Ο συγκεκριμένος κρατούμενος Συριακής υπηκοότητας καταδικάστηκε για διακίνηση παράτυπων μεταναστών σε φυλάκιση 162 ετών! Όταν οι αστυνομικοί είδαν στα έγγραφά του τη διάρκεια της ποινής… ζαλίστηκαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δικαστήριο καταδίκασε σε χειρουργικό ευνουχισμό έναν άνδρα για τον βιασμό 6χρονου κοριτσιού

    Δικαστήριο στη Μαδαγασκάρη καταδίκασε άνδρα σε χειρουργικό ευνουχισμό για τον βιασμό ενός παιδιού το...

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει η εξομολόγηση της Κατερίνας (βίντεο)

    Σοκάρει η εξομολόγηση της Κατερίνας, της κουμπάρας και πρώην...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ (ΣΥΝ/ΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ) ΕΤΩΝ 65 Κηδεύουμε το Σάββατο...

    Υβριδική απειλή το μεταναστευτικό – Ο ρόλος της Τουρκίας στη Λιβύη και η μεταστροφή Χαφτάρ

    Υβριδικού χαρακτήρα απειλή για την Ελλάδα χαρακτηρίζει την εργαλειοποίηση...