Νύχτα τρόμου στα Πατήσια: Κακοποιοί λήστεψαν αλλοδαπό και έκαψαν το σπίτι του

    Ημερομηνία:

    Νύχτα τρόμου στα Πατήσια. Κακοποιοί λήστεψαν αλλοδαπό και έκαψαν το σπίτι του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ο 43χρονος Αιγύπτιος έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των αδίστακτων ληστών όταν οι τρεις κακοποιοί μπήκαν στο υπόγειο διαμέρισμα του θύματος, στη συμβολή της Λ. Ιωνίας με την οδό Γιάνναρη, από ανασφάλιστο παράθυρο.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον 43χρονο αλλοδαπό και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένες τις οικονομίες του. Στη συνέχεια οι ληστές έψαξαν όλα τα δωμάτια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και προσωπικά του έγγραφα ενώ πριν εγκαταλείψουν το υπόγειο διαμέρισμα, έβαλαν φωτιά στα σεντόνια του κρεβατιού με αποτέλεσμα οι φλόγες να επεκταθούν στο υπνοδωμάτιο και στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

    Το θύμα ενημέρωσε την πυροσβεστική και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν τέσσερα οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες που έσβησαν τις φλόγες ενώ σύμφωνα με πηγές από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιά 5.000 ευρώ στον οικιακό εξοπλισμό του θύματος.

    Την έρευνα για την εξιχνίαση της ληστείας έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο μεγαλύτερος φόβος που έχει κάθε ζώδιο – Μάθε τι σε τρομάζει πραγματικά

    Κάθε ζώδιο έχει βαθιά ριζωμένους φόβους, οι οποίοι καθοδηγούν την προσωπικότητα,...

    Αχαΐα: Τιμητική εκδήλωση για τον Διονύση Γκοτσούλια με ομιλήτρια τη Νίκη Κεραμέως

    Από την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας...

    Πάτρα: Αγριο επεισόδιο στα Ψηλαλώνια! Επιτέθηκαν σε άνδρα και έπεφταν… καρεκλιές

    Ανάστατοι είναι οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι των Υψηλών...