Επικοινωνία Μισέλ-Ερντογάν για το Αφγανιστάν

    Ημερομηνία:

    Οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικοινωνίας που είχε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Σαρλ Μισέλ ανέφερε: «Συζήτησα τις πρόσφατες εξελίξεις στο Αφγανιστάν με τον Ταγίπ Ερντογάν. Μια κοινή πρόκληση τόσο για την Τουρκία όσο και για την ΕΕ.».

    Ο κ. Μισέλ διαπίστωσε «πλήρη κατανόηση σχετικά με την ανάγκη να διασφαλιστεί η ασφαλής έξοδος των υπηκόων, του τοπικού προσωπικού και των οικογενειών και να διασφαλιστεί η υποστήριξη για τους ευάλωτους Αφγανούς και τις κοινότητες υποδοχής στην περιοχή».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ‘Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη: «Παίκτες, προπονητές ντροπή σας! Να παραιτηθείτε όλοι»

     O ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη...

    Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της Καλομοίρας για τα γενέθλιά της: «Σ’ αγαπώ»

    Δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο σύζυγος της Καλομοίρας στην ίδια για...

    Ληστεία-θρίλερ στην Κατερίνη: Του άρπαξαν το όχημα, τον παρέσυραν και εξαφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας €300.000

    Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της...