Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς, για συμμετοχή στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου

    Ημερομηνία:

    Η αδυναμία των λαϊκών οικογενειών, που εντείνεται χρόνο με το χρόνο, να καλύψουν τις γενικότερες ανάγκες τους, όπως και την στήριξη των παιδιών τους στην μόρφωση, οδηγεί όλο και περισσότερους μαθητές και μαθήτριες να αναζητούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση της επίδοσής τους στα μαθήματα.

    Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών τη φετινή σχολική περίοδο 2021-2022, απαιτεί όπως είναι φυσικό μεγαλύτερη συμμετοχή  εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αναγκών που έχει προκύψει.

    Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού, απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πατρέων, αλλά και στους Φορείς τους, να υποστηρίξουν με την συμμετοχή τους την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

    Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά:

    -Για τους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου την Δευτέρα 30 Αυγούστου έως την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη.

    -Για τους μαθητές και μαθήτριες Α΄ και Β΄ Λυκείου από Δευτέρα 30 Αυγούστου έως την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη.

    -Για τους μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού από την Δευτέρα 30 Αυγούστου έως την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη.

    Οι αιτήσεις γίνονται μπορούν να κατατεθούν με τους εξής τρόπους:

    1) Στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου 17 Α, 3ος Όροφος καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή  και ώρα 10 π.μ. έως 2 μ.μ.
    Τηλ. Επικοινωνίας: 2610-274035

    2) Στα Γραφεία των Δημοτικών Διαμερισμάτων και Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πατρέων.

    3) Ηλεκτρονικά μπορούν να κατατεθούν επίσης αιτήσεις συμμετοχής  στο e-mail:  fal@patras.gr

    Οι αιτήσεις έχουν αναρτηθεί στο  site του Δήμου Πατρέων, στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:http://www.e-patras.gr/web/guest/article?id=1281023

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...

    Κάτω από 1.000 ευρώ παίρνουν 6 στους 10 στον ιδιωτικό τομέα

    Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών: το 62% των εργαζόμενων...

    Εκπαίδευση: Διορίστηκαν και πήραν άδεια – Δεν μπήκε στην αίθουσα 1 στους 4 νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικούς – Tα στοιχεία για την Δυτική Ελλάδα

    Πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο του διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση, και ζήτησαν άδεια....