Η Κατερίνα Καινούργιου «έκλεψε» το αγόρι της Ιωάννας Τούνη

    Ημερομηνία:

    Το αγόρι της Ιώαννας Τούνη δίπλα στην… Κατερίνα Καινούργιου!

    Οπως έγραψε και η «Espressο», η παρουσιάστρια ανήκει πλέον και με τη… βούλα στον Alpha. Αυτές τις μέρες μάλιστα ολοκληρώνεται και το παζλ της εκπομπής της όσον αφορά τους συνεργάτες της. H Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και, μετά τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη που εντάχθηκε στην παραγωγή της προχθές, υπέγραψε και με ακόμη έναν συνεργάτη. Ο λόγος για το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου, που είναι και η τελευταία προσθήκη της στο team της εκπομπής!

     

    Η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού ετοιμάζεται να μας καλημερίζει μέσα από την πρωινή ζώνη του Alpha με μια πολύ δυνατή ομάδα, τους Γιάννη Πουλόπουλο και Χρύσλα Γεωργακοπούλου, αλλά και τον έμπειρο Ανδρέα Μικρούτσικο, που θα βρίσκεται ενίοτε στο πλατό ως guest σχολιαστής σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, που τον κάνει ιδανικό για το πάνελ της Καινούργιου.

     

    Για την ακρίβεια, ήταν μέλος του πάνελ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει «μάθημα» την τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή της ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Που θα γίνεται δωρεάν σπιρομέτρηση και πνευμονολογική εκτίμηση

    Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ελέγχου του πληθυσμού...

    BMW M3 Lime Rock: Σε δημοπρασία ένα «κόσμημα» με μόλις 130 χλμ.

    Η BMW έχει δημιουργήσει πολλές εμβληματικές εκδόσεις της M3,...

    ΠΕΠΕ: Σε 24ωρη απεργία οι μηχανοδηγοί ενάντια σε απολύσεις από την Hellenic Train

    Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου οι μηχανοδηγοί, διαμαρτυρόμενοι...