Αλισσός: Θετικά κρούσματα κορονοϊού – Αναβάλλεται το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

    Ημερομηνία:

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος», βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 20.30, στο Δημοτικό Σχολείο Αλισσού, εξαιτίας θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

    Αμεσα ενημερώθηκε η 6η ΥΠΕ, αλλά και ο ΕΟΔΥ, ο οποίος και υπέδειξε τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμοστούν.

    Παρά το γεγονός ότι ήδη είχαν ληφθεί μέτρα ατομικής προφύλαξης,για τον Σύλλογο προέχει η ασφάλεια και η προστασία των μελών και των φιλοξενούμενων χορευτικών τμημάτων, γι’ αυτό και αποφασίστηκε άμεσα η αναβολή της εκδήλωσης, η οποία θα προγραμματιστεί εκ νέου όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απίστευτο συμβάν σε νεκροταφείο! Μεθυσμένος ιερέας… πήγε να πέσει μέσα στον τάφο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b8%cf%85/

    Η επιστροφή των Iron Maiden στην Αθήνα

    Οι θρύλοι του heavy metal προσγειώνονται το Σάββατο 23 Μαΐου στο ΟΑΚΑ,...