Ιταλία: Αρνητής του «πράσινου πάσου» γρονθοκόπησε δημοσιογράφο της «La Repubblica»

    Ημερομηνία:

    Αντιεμβολιαστής και επικριτής του “πράσινου πάσου” επιτέθηκε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας La Repubblica».

    Ο 57χρονος δράστης εργάζεται σε δημόσιο σχολείο ως βοηθητικό προσωπικό και γρονθοκόπησε τον δημοσιογράφο έξω από το υπουργείο Παιδείας, στη Ρώμη.

    Ο Φραντσέσκο Τζοβανέτι προσπάθησε να κάνει ερωτήσεις στους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση και να καταλάβει για ποιο λόγο αντιδρούν στην επιβολή του «πράσινου πάσου εμβολιασμένων» σε όλα τα σχολεία της χώρας.

    «Γιατί με απειλείς και μου είπες ότι θα με αποκεφαλίσεις;» ρώτησε ο Τζοβανέτι τον διαδηλωτή. Αντί για απάντηση, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο.

    Ο υπάλληλος του ιταλικού δημοσίου αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ενώ αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας που κατείχε.

    Το μεσημέρι της Τρίτης, σε κινητοποίηση που θα οργανωθεί στο κέντρο της Ρώμης, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θα ζητήσουν να σταματήσουν οι απειλές και βίαιες συμπεριφορές σε βάρος τους και να διασφαλιστεί η ελεύθερη ενημέρωση για το κρίσιμο θέμα της πανδημίας κορονοϊού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θρίλερ με την εξαφάνιση 36χρονου

    Τον Félix , ηλικίας 36 ετών, τα ίχνη του οποίου...

    Από την Αχαΐα στη Βουλή – Κοινοβουλευτική παρέμβαση μετά το άρθρο του Δημήτρη Παλούμπη για τον Πατρών-Πύργου

    Η κοινοβουλευτική ερώτηση που κατέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής...

    Πάτρα: Η Αννα Μαστοράκου με επιστήμονες που μας κάνουν υπερήφανους – φωτο

    Eγραψε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου: Δύο εξαιρετικές ομάδες νέων...