ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέθηκε νεκρός ο 29χρονος

    Ημερομηνία:

    Τραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις για την ανεύρεση του 29χρονου Τάσου Κόπανου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της ξαφνικής κακοκαιρίας της Πέμπτης 26 Αυγούστου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του, στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας.

    Τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό, όπως και εθελοντικά από ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones, ενώ στις έρευνες τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

    GLEARNET

    Δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου.

    Φλίγκος

    Σημειώνεται ότι από το Λιμενικό οι αναζητήσεις είχαν πάρει παράταση 24 ωρών και σταμάτησαν με τη δύση του ηλίου την Δευτέρα 30 Αυγούστου, ενώ οι εθελοντές ψαράδες συνέχιζαν τις έρευνες, μετά και από τις εκκλήσεις συγγενών του αδικοχαμένου 29χρονου.

    Ο νεαρός που κατάγεται από την Ευρυτανία βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο Μενίδι Αμφιλοχίας μαζί με φίλους του, όταν το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου αποφάσισε μαζί με έναν ακόμα να πάνε για ψάρεμα, όμως ξέσπασε το ξαφνικό μπουρίνι, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 29χρονος έπεσε από τη βάρκα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα ενοικίου: Πώς θα λάβετε έως 900 ευρώ – Τελευταία προθεσμία 30 Σεπτεμβρίου

    Έως το τέλος Νοεμβρίου, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες...

    Κάνουν θραύση τα Ι.Χ. άνω των 100.000 ευρώ – Τα μοντέλα που γίνονται «ανάρπαστα»

    Πατάνε γκάζι τα τετράτροχα κινητά «παλάτια» στην Ελλάδα, με εκατοντάδες...

    Μερική έκλειψη ηλίου απόψε – Πότε κορυφώνεται το φαινόμενο

    Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει παγκοσμίως στις...

    Το δίλημμα της επόμενης ημέρας για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

    Μπορεί κανείς να προβλέψει με ακρίβεια τι θα συμβεί...