ΠΑΤΡΑ: Αποφυλακίζεται ο πρώην βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης

    Ημερομηνία:

    Εκτός φυλακής μπορεί να βρεθεί πλέον ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, καθώς σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή την αίτησή του για αποφυλάκιση. Το δικαστήριο επέβαλλε στον Αρβανίτη τους εξής περιοριστικούς όρους: Απογορευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

    Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, ωστόσο, απέρριψε αιτήσεις για αποφυλάκιση που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτίουν τις ποινές που, πρωτοδίκως, τους επιβλήθηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση για την απόρριψη των αιτήσεων  των δυο καταδικασθέντων ελήφθη κατά πλειοψηφία. Να σημειωθεί ότι στον  Ηλιούπολο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δίκασε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, του έχει επιβάλλει κάθειρξη επτά ετών ενώ στον Νίκο Μίχο κάθειρξη έξι ετών (κατά συγχώνευση) με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.

    Τέλος, από το δικαστήριο αναβλήθηκε η εκδίκαση αντίστοιχης αίτησης του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο Δικαστήριο ο πατέρας του.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση Πελετίδη με τον Πρέσβη Κούβας

    Ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων, ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος...

    Ιωάννινα: Μεγάλη καθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου

    Μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Βελισσαρίου...

    Έργο Interreg M.A.R.K.A.T.O.: Ελλάδα και Ιταλία μαζί για την αναζωογόνηση των παραδοσιακών τεχνών και της πολιτιστικής κληρονομιάς

    Προσκαλούμε επιχειρηματίες παραδοσιακών επαγγελμάτων, τεχνίτες, πολιτιστικούς φορείς, δημιουργικές επιχειρήσεις...

    Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου περιγράφει τα παιδικά χρόνια δίπλα του: «Είναι βαρύ το όνομα που φέρουμε, θαύμα η σειρά για τη ζωή του»

    Η εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διηγήθηκε προσωπικές μνήμες...