Αρκάς: Η «θυμωμένη» καλημέρα για τις βροχές που έρχονται και τελειώνουν το καλοκαίρι

    Ημερομηνία:

    Ο Αρκάς πιάνει με το νέο του σκίτσο το ζήτημα που φέρνει σε πολλούς μελαγχολία, τον ερχομό του φθινοπώρου. Αν και το καλοκαίρι τελειώνει τυπικά στο τέλος Αυγούστου, ο καιρός ήταν σχετικά καλός τον Σεπτέμβριο, αν εξαιρέσεις ορισμένες περιοχές.

    Μόνο που η πρόγνωση του καιρού δεν προμηνύει ότι τις επόμενες μέρες θα μπορούμε να επισκεφθούμε κάποια παραλία αφού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες.

    Έτσι, ο γνωστός σκιτσογράφος μας καλημερίζει με «θυμωμένο» τρόπο. Έχει βάλει το κλασικό αγοράκι που σχεδιάζει να φοράει τα μπρατσάκια του σε μια παραλία που έχει πιάσει βροχή με αποτέλεσμα να είναι στα ρηχά και να μην μπορεί να κολυμπήσει. Το σχόλιο είναι λιτό και περιεκτικό: «Θκατά».

    Κάτω από το σκίτσο του Αρκά υπάρχουν αρκετά σχόλια με πολλούς να συμφωνούν, αλλά και κάποιους να σημειώνουν ότι η βροχή είναι ευλογία και χρειάζεται.

    Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά

     

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοί είναι οι 29 Πατρινοί που είχαν συλληφθεί στα γεγονότα του Πολυτεχνείου στην Πάτρα! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Για τα γεγονότα της κατάληψης του Πανεπιστημίου Πατρών κατά...

    Σκάνδαλο με θύμα πασίγνωστο επιχειρηματία της Πάτρας! Την πάτησε από 4 άτομα! Ενας υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές

    Χθεσινό δηµοσίευµα της εφηµερίδας «Documento», που υπογράφει ο Μάκης...

    Πολυτεχνείο 1973: Το χρονικό της εξέγερσης των φοιτητών (εικόνες)

    Η εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 ήταν η...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη – φωτό

    Στο πένθος βυθίστηκε ο Πλάτανος Ναυπακτίας από την είδηση...