Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 20χρονος για το θάνατο της 88χρονης

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να ληστέψει 88χρονη και την ξυλοκόπησε, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της ύστερα από νοσηλεία στην ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

    Στην απολογία του φέρεται να είπε πως δεν θυμάται τί έκανε, επικαλούμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση.

    Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ο 20χρονος εισήλθε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου στο σπίτι της ηλικιωμένης, στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, με σκοπό να την ληστέψει. Καθώς δεν βρήκε χρήματα, άσκησε βία εναντίον της για να του αποκαλύψει πού τα είχε κρύψει και έφυγε τελικά χωρίς να πάρει ούτε ευρώ.

    Την άτυχη ηλικιωμένη εντόπισε την επομένη το πρωί η οικιακή βοηθός και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου όμως κατέληξε λίγες μέρες αργότερα.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος είχε μπει και πριν από 10 μήνες στο σπίτι της παθούσας, απ’ όπου έκλεψε 640 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...

    Γαία Μερκούρη: Άντρας με είχε ακολουθήσει, στεκόταν πίσω μου και αυνανιζόταν

    Μια εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας...