Πάτρα: Συναυλία στη μνήμη ενός μουσικού με όραμα

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, και ώρα 9 μ.μ., στον μόλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, η 60μελής Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Εν Χορδώ» Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

    Η εκδήλωση με τίτλο «Μουσικές Περιπλανήσεις» αποτελεί μια σύντομη αναδρομή σε πολύ γνωστά, διαχρονικά ελληνικά τραγούδια και γίνεται στη μνήμη του μαέστρου και ιδρυτή της ορχήστρας «Εν Χορδώ» Θ. Γεωργόπουλου που έφυγε από κοντά μας τον περυσινό Ιούνιο.

    Ο αξέχαστος μουσικός, ο ακούραστος δάσκαλος και μαέστρος, ο οραματιστής Θοδωρής Γεωργόπουλος θα ζει πάντα στις καρδιές μας μέσα από το εξαίρετο δημιούργημα του τη Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα του. Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι: Λένα Αλκαίου, Ακης Δείξιμος, Αλέξης Μάκκας και Μαρία Μητρούλια.

    Μουσική επιμέλεια είναι του Παντελή Παρίση. Αφήγηση: Λάκης Βανταράκης. Δημοσιογραφική επιμέλεια-παρουσίαση: Νατάσα Τραγουστή.
    Επιμέλεια βίντεο: Σταύρος Γεωργόπουλος. Ηχος-Φως: Μάκης Αποστολάτος -Live Sound  Βιντεοσκόπηση: Ionian TV. Φωτογράφιση: Γιάννης Πεφάνης
    Επιμέλεια Γραφικών: Ακης Χατζημικές.

    Η σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Καραμάνη, που έχει και την οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής μαζί με τον Σταύρο Γεωργόπουλο.

    Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων 2021 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
    Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τελωνείο Μαυροματίου: Συνελήφθη και ο προϊστάμενος για δωροδοκία, δωροληψία και παράβαση καθήκοντος

    Μετά τις συλλήψεις των13 τελωνειακών, το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων συνέλαβε...

    Κάιλι Τζένερ: Με λεοπάρ μπικίνι και κεράσια στην Τοσκάνη – Δείτε φωτογραφίες

    Τις καμπύλες της και το ενισχυμένο - όπως η ίδια...

    Η Χριστίνα Βραχάλη παντρεύτηκε τον Γκράχαμ Γουντ

    Τον αγαπημένο της, Γκράχαμ Γουντ παντρεύτηκε η Χριστίνα Βραχάλη, το μεσημέρι της...

    ∆ΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»: Τιμώντας το παρελθόν, χτίζοντας το μέλλον!

    Το Κέντρο, Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», γιορτάζει τη συμπλήρωση 60 χρόνων...