Επίθεση με βιτριόλι: «Τσουνάμι» συμπαράστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου – Οι δωρεές ξεπέρασαν τις προσδοκίες

Ημερομηνία:

Η επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 είχε συγκλονίσει ολόκληρη την χώρα. Περισσότερο απο έναν χρόνο μετά, η πορεία προς τη νομική δικαίωσή της ξεκίνησε με την έναρξη της δίκης εναντίον της γυναίκας που της επιτέθηκε.

Στη «μάχη» για την επαναφορά της Ιωάννας στη «ζωή» έχει ριχτεί και η πρώην τηλεπαρουσιάστρια και προσωπική φίλη της, Αννίτα Ναναθαήλ, η οποία μέσω μιας μεγάλης πλατφόρμας του εξωτερικού που αφορά δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας (δείτε εδώ)  καλεί όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη.

Στην πλατφόρμα είχε κάνει δωρεά και η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος με το ποσό των 1.000 δολαρίων, ενώ την προσπάθεια είχε στηρίξει δημοσίως και η συγγραφέας – αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον.

Οι προσδοκίες, ωστόσο, έχουν πλέον ξεπεραστεί και αυτό που συμβαίνει στην πλατφόρμα είναι ασύλληπτο!

Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν τα 80.000 δολάρια και ήδη έχει επιτευχθεί! Πιο συγκεκριμένα, έχουν συγκεντρωθεί πάνω απο 93.000 δολάρια, ενώ συνολικά έχουν γίνει σχεδόν 2.500 δωρεές!

δωρεες_βιτριολι

Αξιοσημείωτο είναι πως μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, δηλαδή μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, οι δωρεές που έγιναν ήταν πάνω από 700!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Οι δωρεές θα καλύψουν κάποιες ιατρικές της ανάγκες όπως φάρμακα, αλοιφές, καθώς και ειδικά σχεδιασμένες μάσκες προσώπου και ενθέματα εξειδικευμένα για τη βελτίωση ουλών και μοσχευμάτων αλλά και για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσής της. Σε δεύτερο χρόνο ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα αποκατάστασης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καύσιμα: Οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου σε όλη τη χώρα – Αναλυτικός πίνακας

Πόσο κοστίζουν σήμερα η βενζίνη, το πετρέλαιο κίνησης και...

Η Ελλάδα στην πρώτη θέση της Ευρώπης στο εργασιακό στρες και την κατάθλιψη

Στην πρώτη θέση στην ΕΕ βρίσκονται οι Ελληνες αναφορικά...

Θεσμική κρίση στη δικαιοσύνη μετά από δημόσια τοποθέτηση εν ενεργεία αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για εκκρεμή ποινική υπόθεση

Σοβαρές θεσμικές διαστάσεις προσλαμβάνει η δημόσια τοποθέτηση του αντεισαγγελέα...

Πόσο και γιατί μας απειλούν οι κυβερνοεπιθέσεις;

Από την Τετάρτη, χιλιάδες ιστότοποι σε όλο τον πλανήτη...