Μεταφέρθηκε στον “Αγιο Ανδρέα” – Αγωνία για 52χρονο που “καρφώθηκε” σε κολόνα με μηχανή – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε χθες το μεσημέρι με την μηχανή του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας κ. Γιώργος Γιαννούλας, στην περιοχή του Χαβαρίου, με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμό.

    Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε με κατεύθυνση την Πηνεία, εξετράπη της πορείας της σε μια στροφή, με αποτέλεσμα να καταλήξει με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ!

    Ο 52χρονος υπάλληλος του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας έγινε αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αρχικά τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.

    Εκεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα, κυρίως κατάγματα και χθες το βράδυ μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπάμπης Λαζαρίδης: Από 3 χρόνων είμαι χωρίς πατέρα, λέει ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη

    Το κενό που άφησε η δολοφονία του πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη περιέγραψε...

    Ζάκυνθος: «Δεν θα μου πείτε εμένα πότε θα έρθω»: Νέα καταγγελία για την παιδίατρο που τέθηκε σε αναστολή

    Μια νέα καταγγελία για τη συμπεριφορά της παιδιάτρου στη Ζάκυνθο η οποία τέθηκε σε...

    Πάτρα: Τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστήριο! Εδιωξαν και τους θαμώνες καφετεριών! Περίφραξη του χώρου – φωτό

    Τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας. Το...

    Σουηδός γκάνγκστερ σκότωσε 57χρονο Βρετανό στην Ταϊλάνδη με μια καρατιά στον λαιμό, δείτε βίντεο

    Για τη δολοφονία ενός 57χρονου Βρετανού με μια καρατιά στον λαιμό...