Μαρέβα Μητσοτάκη: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσίευμα για την efood – Τι απαντά ο Βαξεβάνης

    Ημερομηνία:

    Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή δημοσίευμα που, κατά την ίδια, επιχειρεί να την συσχετίσει με την efood.

    Η εφημερίδα Documento δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο “Το delivery της διαπλοκής στην Οικογένεια”, όπου αναφέρεται ότι “«Μπροστινός» σε εταιρείες και στην offshore της Φαμίλιας ο Mr efood που απειλεί με απόλυση τους εργαζόμενους”.

    Είχε προηγηθεί και ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στα social media, όπου έγραψε:

    “Η εταιρεία η οποία μέσα σε μια νύχτα από την ψήφιση του νόμου Χατζηδάκη, δημιουργεί ένα εργασιακό μεσαίωνα και καθιερώνει τη δουλεία στο delivery, ανήκει στο συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν. Τι δεν καταλαβαίνεις #cancel_efood”.

    Κώστας Βαξεβάνης

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την efood

    Σε ανάρτησή της, η Μαρέβα Μητσοτάκη δηλώνει πως “ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food” και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

    “Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη”, γράφει η Μαρέβα Μητσοτάκη στο twitter.

    Μαρέβα Μητσοτάκη

    Τι απαντά ο Κώστας Βαξεβάνης

    Σε νέα ανάρτησή του, ο Κώστας Βαξεβάνης σημειώνει πως:

    “Η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood, ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο #Documento της Κυριακής”.

    Κώστας Βαξεβάνης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...