Νίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορονοϊό, νεότατη και χωρίς υποκείμενο νόσημα»

    Ημερομηνία:

    Στο Myradio 104,6 και τη Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχασε την πρώτη του ξαδέρφη από κορονοϊό.

    «Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”», είπε αρχικά ο Νίκος Βέρτης.

    «Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;», πρόσθεσε ο Νίκος Βέρτης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 93

    https://www.youtube.com/watch?v=KM_dmUJEaYw

    Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις σε Κίεβο και άλλες ουκρανικές περιοχές, λίγο πριν τη τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

    Εκρήξεις συγκλόνισαν σήμερα τα ξημερώματα Κυριακής το Κίεβο, με τις ουκρανικές...

    Είστε μακροχρόνια άνεργοι; Πλήρης κάλυψη εισφορών από τη ΔΥΠΑ και «γέφυρα» προς τη σύνταξη έως 5 έτη

    Διέξοδο σε μακροχρόνια ανέργους που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση προσφέρει η ισχύουσα νομοθεσία,...

    Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ήταν τόσο απλός και ταπεινός ο Παντελής»

    Δέκα χρόνια μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, ο αδελφός...