Ντούσαν Ίβκοβιτς: Τίμησαν τη μνήμη του απελευθερώνοντας περιστέρια (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    «Ράγισαν» και οι πέτρες στο Βελιγράδι στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Παίκτες, πρώην αθλητές, προπονητές βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Σερβίας για να αποχαιρετήσουν τον «δάσκαλο» του μπάσκετ.

    Ιδιαίτερη και με υψηλό συμβολισμό ήταν η στιγμή που άνθρωποι του περιβάλλοντος του «Ντούντα» απελευθέρωσαν περιστέρια. Όπως ήξεραν όσοι είχαν βρεθεί έστω και λίγο κοντά στον μεγάλο προπονητή, ο ίδιος αγαπούσε παθολογικά τα περιστέρια. Άλλωστε, η εκτροφή τους είναι οικογενειακή παράδοση για τους Ίβκοβιτς και ο σπουδαίος Ντούσαν την κρατούσε όσο τίποτα άλλο.

    Ακόμα και το σπίτι του ήταν γεμάτο με ομοιώματα περιστεριών από διάφορα υλικά. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη όταν απελευθερώθηκαν τα περιστέρια αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι ήξεραν για τη μεγάλη αγάπη του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

    Η στιγμή που απελευθερώθηκαν τα περιστέρια

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζόζεφιν: Αντιδράσεις για το playback και την αμοιβή της στη συναυλία στο Αγρίνιο

    Η Ζόζεφιν και οι Alcatrash, πραγματοποίησαν μία συναυλία στο Αγρίνιο, τον...

    Γροιλανδία: Εκλογές στις 11 Μαρτίου εν μέσω των πιέσεων από τον Ντόναλντ Τραμπ

    Ο Πρωθυπουργός της Γροιλανδίας ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι το κράτος της...

    Βουλή: Την Πέμπτη η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

    Αύριο, Πέμπτη, διεξάγεται η τρίτη ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής, για την...

    ΠΑΤΡΑ: Tην Παρασκευή η κηδεία του καθηγητή Παύλου Πέππα

    Κηδεύεται την Παρασκευή ο καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης...
    Best Shop