Βιασμός 19χρονου με νοητική υστέρηση στα Χανιά: Έρευνες για την εμπλοκή δύο ιερέων στην υπόθεση

    Ημερομηνία:

    Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών στα Χανιά για την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση βιασμού 19 χρόνου με νοητική στέρηση σε χωριό του δήμου Πλατανιά.

    Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο και εκτός από τον πατέρα του 19χρονου, που έχει προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του και τον 67χρονο φίλο του, που κατηγορείται για βιασμό σε βάρος του 19χρονου και επίσης προφυλακίσθηκε, στην ίδια υπόθεση φέρεται να υπάρχει εμπλοκή και δύο ιερέων που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στον εισαγγελέα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συλλήψεις.

    Σήμερα η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τέτοιου είδους πράξεις, αναφέρει ότι το περιστατικό δεν αφορά ιερείς της Μητροπόλεως, επισημαίνει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από τις εισαγγελικές Αρχές και καταλήγει: «Σε περίπτωση που έχουμε κάποια καταγγελία σαφώς και θα προβούμε σε ανάλογες ενέργειες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Εσωσαν 16χρονο κορίτσι

    Καίρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Επεισόδιο τη νύχτα στα Ψηλαλώνια! Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας

    Συναγερμός το βράδυ της Παρασκευής στα Ψηλαλώνια όταν άτομο...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ & ΓΙΑΓΙΑ ΗΡΑ χήρα ΖΑΧ. ΚΑΚΙΟΥ ΤΟ...

    Προμηθέας: Επίσημα παίκτης των “πορτοκαλί” ο Πόλι Πόλικαπ

    Ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για το σύνολο του Προμηθέα με...