Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε βρέφος επτά ημερών στο νοσοκομείο – Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση

    Ημερομηνία:

    Επτά ημέρες αφότου γεννήθηκε έχασε τη ζωή του ένα βρέφος σιη Μαι­ευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, ο 33χρονος πατέρας, κάτοικος Κουλουρίου Λάρισας, η 27χρονη σύζυγός του αργά το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρί­ου εισήχθη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου να γεννήσει, όπως και έγινε μετά από λίγη ώρα φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι.

    Η 27χρονη σύζυγός του παρέμεινε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου μαζί με το βρέφος τους, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες της “Ελευθερίας”- απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

    Το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ενημερώθηκε από τη Μαιευτι­κή Κλινική το μεσημέρι της πε­ρασμένης Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισής παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παραμένουν στα εννέα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας

    Στα εννέα μπλόκα που έχουν στηθεί σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα...

    Πάτρα: Ημερίδα για τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο

    Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών,...

    Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της

    Αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της Καίτης Γκρέυ κατέθεσε ο γιος...

    Ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε άντρα που σκότωσε την 18χρονη ξαδέρφη του σε τροχαίο στη Λάρισα το 2021

    Ποινή κάθειρξης πέντε ετών επέβαλε το Δευτεροβάθμιο Τριμελές Εφετείο...