Είχε δεσμό με δύο γυναικες, τον πήραν «χαμπάρι» και αυτός έβγαλε μαχαίρι

    Ημερομηνία:

    Ένας 54χρονος νοσηλευτής στην Κρήτη διατηρούσε ταυτόχρονα δεσμό με δύο γυναίκες. Όταν η μία από αυτές, επίσης νοσηλεύτρια, κατάλαβε τι συμβαίνει, εντόπισε την «αντίζηλο» και μαζί οι δύο γυναίκες πήγαν στο σπίτι του νοσηλευτή για να ζητήσυν εξηγήσεις.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 54χρονος, αντί να απολογήθεί άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να τις κυνηγά. Η μία εκ των δύο κατάφερε να διαφύγει, η δεύτερη όμως έπεσε στα χέρια του άνδρα ο οποίος κυριολεκτικά έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της και απειλούσε να τη σκοτώσει.

    Η πρώτη ενημέρωσε την αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα και συνέλαβε τον 54χρονο ο οποίος σήμερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

    Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο δημόσιο νοσοκομείο όπου εργαζόταν ο άνδρας καθώς στο ίδιο νοσοκομείο εργαζόταν και η μία εκ των γυναικών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 31-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΝΤΙΝΑ ΑΝΤ. ΙΩΑΝΝΟΥ  ΕΤΩΝ 93  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31-7-2025...

    Τραγωδία στο Άγιον Όρος: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό και έπιασε φωτιά – Απανθρακώθηκε ο οδηγός

    Τραγωδία σημειώθηκε στο Άγιον Όρος, όταν φορτηγό έπεσε σε...

    ΠΛΑΖ ΠΑΤΡΑΣ: Πανικός για το κοριτσάκι που χάθηκε! Δείτε που εντοπίστηκε

    Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα  στην Αστυνομία, για τον...

    Το «αδιαχώρητο» στο νέο Δημαρχείο για το «Πάντα Υπάρχει το Αύριο»

    Η ενότητα του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου συνεχίστηκε το βράδυ...