ΕΛΛΑΔΑΝΟΔΕ Αχαΐας: Στην τελική ευθεία προς την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Αυξάνονται και εντείνονται οι διεργασίες στην τοπική Νέα Δημοκρατία καθώς απομένουν μόλις 8 μέρες μέχρι την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων (την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου) για τη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αχαΐας.

    Οι συζητήσεις μεταξύ των τοπικών στελεχών συνεχίζονται, αν και το «τοπίο» δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ακόμα σχετικά με τις υποψηφιότητες που θα υπάρξουν για τη διεκδίκηση της προεδρίας της τοπικής οργάνωσης στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.
    Όπως είναι ήδη γνωστό από την περασμένη Δευτέρα, ο επιχειρηματίας Αντώνης Κουνάβης θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της οργάνωσης και ήδη κινείται προς την κατεύθυνση συγκέντρωσης των υπογραφών που απαιτούνται, καθώς και τη συγκρότησης της ομάδας στελεχών που θα πλαισιώσουν την υποψηφιότητά του.
    Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος Κώστας Κανελλάκης, που θεωρείται ότι θα είναι μία ακόμα υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του τις αμέσως επόμενες μέρες και προς το παρόν προτιμάει να τηρεί σιγή ιχθύος, αν και φαίνεται ότι υπάρχει γύρω από την υποψηφιότητά του μία συσπείρωση στελεχών που στην πλειοψηφία τους, αποτελούν «νέο αίμα» για την τοπική κομματική οργάνωση.
    Επίσης όμως, κανένας μέχρι και τώρα δεν μπορεί να αποκλείσει να προκύψει και κάποια άλλη υποψηφιότητα, καθώς πολλά ακούγονται και για πρόσωπα που ενδιαφέρονται και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν προς την κατεύθυνση διεκδίκησης της ΔΕΕΠ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η διπλή, παραλία στην Πελοπόννησο που στην μια πλευρά το νερό είναι καυτό και απ’ την άλλη παγωμένο

    Απ’ τις ωραιότερες στον κόσμο: Η διπλή, παραλία στην...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Ρηγόπουλου

    Θλίψη στην  Πάτρα,  από την αιφνίδια απώλεια του εμπόρου Ανδρέα...

    Πάτρα: Ηλεκτρονική εξόφληση βεβαιωμένων οφειλών στον Δήμο! TA BHMATA ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών, για την καλύτερη...

    Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Ήρθε η ώρα να σοβαρευτούν, αλλιώς θα μας βρουν απέναντι

    Νέο μήνυμα έστειλε σήμερα στην Βόρεια Μακεδονία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας...