«Παραπονιέται» η σύζυγος του Χακίμι: «Κάναμε σεξ μόνο… 6,5 φορές τον τελευταίο μήνα»

    Ημερομηνία:

    Ο Ασράφ Χακίμι ήταν ο παίκτης που αντικατέστησε τον Λιονέλ Μέσι στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν, όπου και σημειώθηκε το επεισόδιο μεταξύ του Αργεντινού άσου με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

    Ωστόσο το όνομα του πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ώρες στα διεθνή Μέσα, εξαιτίας των… πικάντικων αποκαλύψεων της συζύγου του.

    Φλίγκος

    Συγκεκριμένα, την ώρα που εκείνος έδινε με δύο γκολ τη νίκη στην Παρί κόντρα στη Μετς, η πανέμορφη ηθοποιός, Χίμπα Αμπούκ, καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «La Resistencia» σχολίαζε σε σχετική ερώτηση πως «θα είμαι ειλικρινής. Δεν βλέπω πολύ τον Ασράφ τελευταία. Κάναμε σεξ 6,5 φορές τον τελευταίο μήνα».

    GLEARNET

    Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής Νταβίντ Μπρονκάνο δεν δίστασε να τη ρωτήσει πόσες φορές έχουν συνευρεθεί τον τελευταίο μήνα, με την Αμπούκ να απαντάει:

    «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου… Δεν έχω δει και πάρα πολύ τον σύντροφό μου τον περασμένο μήνα. Είμαι άνθρωπος της κυριολεξίας… για να κάνω τη σούμα… 6,5!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Ακόμη… περιμένουν αποζημιώσεις οι πυρόπληκτοι στο Κάλφα

    Την ένταξη των πυρόπληκτων της Κοινότητας Κάλφα του Δήμου...

    Spotify: Το πρώτο τραγούδι που ξεπερνά τα 5 δισ. streams ανήκει στον The Weeknd

    Το «Blinding Lights» του The Weeknd έγινε το πρώτο...

    Ξεθωριάζει η ευρωπαϊκή πολυτέλεια: Πώς τα αμερικανικά brands έγιναν της μόδας

    Η μετοχή του κλάδου πολυτελών ειδών που δίνει τις...

    Οι 6 «μαγικές» φράσεις που κάνουν τα παιδιά να ακούνε τους γονείς τους

    Οι γονείς ψάχνουν πάντα τρόπους για να κάνουν τα...