Ανρί: Γίνεται σχολιαστής των αγώνων του Champions League

    Ημερομηνία:

    Ο Τιερί Ανρί βρέθηκε την Κυριακή στο «Έμιρεϊτς» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, με την πρώην του ομάδα την Άρσεναλ, να επικρατεί με 3-1 επί της Τότεναμ.

    Ο Γάλλος θρύλος είναι βοηθός προπονητή στην Εθνική Βελγίου, με το συμβόλαιό του να εκπνέει μετά το Μουντιάλ του 2022, παράλληλα όμως η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο διατηρείται και μέσω άλλων καθηκόντων που έχει.

    Το αμερικανό δίκτυο CBS Sports ανακοίνωσε πως ο Ανρί θα αποτελέσει τον σχολιαστή για τους αγώνες του Champions League αυτής της περιόδου, με την αρχή να γίνεται από σήμερα, με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.

    Ο πρώην σταρ της Άρσεναλ έχει αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στην πλατφόρμα της Amazon Prime, ως σχολιαστής των αγώνων του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ η πρώτη του «εμπειρία» ήταν το 2014, όταν εργάστηκε στο Sky Sports.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...