Δυτική Ελλάδα: Η 2η ανοικτή διαβούλευση για το νέο ΕΣΠΑ, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Εκδήλωση με θέμα «2η Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027» διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10.30.

    Πρόκειται για τον ανοικτό διάλογο που έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο 2021 και αφορά τις κατευθύνσεις της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027. Ο νέος κύκλος διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32, Πάτρα), παρουσία περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων εντός της αίθουσας λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης της νόσου COVID-19. Ωστόσο η εκδήλωση θα συντονιστεί και διαδικτυακά, μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας, με ανοιχτή πρόσβαση για όλους τους ενδιαφερόμενους.

    Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Προϊστάμενος της Εθνικής Αρχής Συντονισμού ΕΣΠΑ Ιωάννης Φίρμπας και η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας Άλκηστις Σταθοπούλου.

    Η διαβούλευση θα μεταδίδεται ζωντανά  (live streaming)  μέσω  των παρακάτω συνδέσμων:

    Το επικαιροποιημένο Σχέδιο της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 βρίσκεται στον σύνδεσμο http://pde.espa2127.gr/ καθώς και στις ηλεκτρονικές σελίδες https://dytikiellada.gr/ και www.pde.gov.gr. Παρατηρήσεις, απορίες ή σχόλια επί του περιεχομένου του Σχεδίου μπορούν να αποστέλλονται με σχετικό email έως και την 1η Οκτωβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση grafeio2.pde@pde.gov.gr.

    20210928 ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Η Φανή Καλαντζή στηρίζει τον Αντώνη Κουνάβη

    Η Τομεάρχης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, Φανή Καλαντζή, στηρίζει με...

    σπιράλ: Η βία έχει φωλιάσει στην πόλη και σε κάθε ευκαιρία δείχνει το πρόσωπό της

      Με αφορμή τον προπηλακισμό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου   Μόνο τυχαίο...

    Πάτρα: Επιστρέφει η “Λυσιστράτη” για 7 παραστάσεις στο Μηχανουργείον

    2ος κύκλος παραστάσεων έχει προγραμματιστεί για την «Λυσιστράτη» του...

    Πάτρα: Στο εδώλιο Πατρινός Αστυνομικός! Τον κατηγορεί μοντέλο για διαρροή “ροζ” φωτογραφιών – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b4%cf%8e%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c/