Παγώνη: Δεν πρέπει να γίνουν παρελάσεις – Δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα

    Ημερομηνία:

    «Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος», τόνισε μεταξύ άλλων,   η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μιλώντας για την πορεία του κορονοϊού στην χώρα μας.

    Φλίγκος

    Όπως ανέφερε ήδη νοσηλεύονται 15 παιδιά ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα το 20ήμερο από το άνοιγμα των σχολείων.

    ICECAP

    Σημείωσε πως τα σχολεία τον χειμώνα πρέπει να είναι με ανοιχτά τα παράθυρα και τα παιδιά να είναι με τα μπουφάν καθώς όπως εξήγησε η αλλαγή του αέρα είναι το καλύτερο.

    Η ίδια εκτιμά μάλιστα ότι δεν πρέπει να γίνουν παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις τον Οκτώβριο αναφερόμενη στην γιορτή του Αγίου Δημητρίου και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

    «Δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα με τέτοιο ρυθμό εμβολιασμών», υπογράμμισε μεταξύ άλλων και έκανε έκκληση στους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το 57% των εταιρειών σχεδιάζει να κάνει προσλήψεις φέτος

    Η τεχνολογία, η ψηφιοποίηση και η ανάγκη για αποτελεσματική...

    Γιατί οι Ελληνες είναι ο πιο απαισιόδοξος λαός στην Ευρώπη

    Σε σταθερή απόκλιση με τις επιδόσεις της οικονομίας είναι...

    Ακριβό χόμπι η Eurovision στη Βασιλεία – Το κόστος για έναν μέσο Eurofan

    Αντιμέτωποι με τις εξαιρετικά υψηλές τιμές πρόκειται να βρεθούν...

    Η πολυνομία κοστίζει ακριβά στις επιχειρήσεις – Κάθε εβδομάδα εκδίδονται δύο νόμοι

    Tην ώρα που βασικό ζητούμενο της ελληνικής οικονομίας είναι η αύξηση...