Συνέδρια με εμβολιασμένους και νοσήσαντες, στο 80% η χωρητικότητα

    Ημερομηνία:

    Τη διεξαγωγή συνεδρίων με τη συμμετοχή εμβολιασμένων και νοσησάντων, σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο και τήρηση σε κάθε περίπτωση του ορίου της χωρητικότητας του 80%, με κατάλληλη ταξιθεσία έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των συμμετεχόντων, ανακοίνωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

    Όπως δήλωσε ο κ. Κικίλιας, έθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων-Επιδημιολόγων αιτήματα συγκεκριμένων κλάδων του τουρισμού, ενόψει του προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν αναμένεται να δημοσιευθούν στο ΦΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες.

    Πέραν της διεξαγωγής συνεδρίων, η Επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για τη δυνατότητα ελλιμενισμού πλοίων κρουαζιέρας με προέλευση ή διέλευση από τα λιμάνια της Τουρκίας Κουσάντασι και Γαλατά, δεδομένου ότι τα εν λόγω λιμάνια πληρούν τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα και τις ευρωπαϊκές προϋποθέσεις, καθώς και την έναρξη λειτουργίας των εσωτερικών κολυμβητικών δεξαμενών των ξενοδοχείων, με τα ίδια πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί για τις κολυμβητικές δεξαμενές του ΣΕΓΑΣ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το μεγάλο ντέρμπι του street food στην Ελλάδα

    Το φαγητό πλέον δεν είναι μόνο η γεύση αλλά...

    Νέα Lamborghini Temerario: Στυλ, φαντασία και 0-100 σε 2,7 δευτερόλεπτα

    Η Lamborghini Temerario Hybrid επιβάλλεται. Η αεροδυναμική της σιλουέτα...

    ΔΕΘ 2025: Ώδινεν όρος και έτεκε μυν

    Του Θέμη Μπάκα Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, για μια...

    Πάτρα: Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στο PSATHATHLON

    Σε ανάρτησή του ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος σημείωσε: “PSATHATHLON”μια...