Μητροπολίτης Λάρισας: Όλοι εμβολιασμένοι στο μοναστήρι του Παΐσιου που επικαλούνται οι αρνητές

    Ημερομηνία:

    Για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από αντιεμβολιαστές έξω από τον Άγιο Αχίλλειο όπου λειτουργούσε εμβολιαστική μονάδα, μίλησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος στο Σκάι.

    Σε μια μητρόπολη 250.000 κατοίκων, το ότι έχουμε και 30 που φωνάζουν είναι ένα μέτρο σύγκρισης ισχυρό ότι πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι με άλλη άποψη τόνισε ο κ. Ιερώνυμος σημειώνοντας ωστόσο ότι δημιουργούν ένα κλίμα που επιτείνει τον φόβο.

    Εξηγώντας γιατί αντέδρασε με χαμόγελο, ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι «αυτοί οι οποίοι ιδίως είναι στη Λάρισα, είναι ποίμνιό μου, είναι δικά μου παιδιά, δεν μπορώ να τα απορρίψω».

    Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους πέρασαν μέσα από όλους αυτούς που φώναζαν για να μπουν να εμβολιαστούν και εξέφρασε σεβασμό σε κατανόηση σε όσους βλέποντας τις φωνές τελικά δίστασαν να μπουν να κάνουν το εμβόλιο.

    Για τα ποσοστά εμβολιασμού στους ιερείς, ο Μητροπολίτης Λάρισας ανέφερε ότι είναι αναλογικά του γενικού πληθυσμού και στη δική του μητρόπολη.

    Για τους μοναχούς ανέφερε ότι είναι μια διαφορετική περίπτωση και πως «φαίνονται αυτοί που φωνάζουν και ακούγονται και όχι η ισχυρή πραγματικότητα».

    «Έχουμε μεγάλα μοναστήρια που έχουν εμβολιαστεί. Επειδή πολλοί επικαλούνται τον Άγιο Παΐσιο, το ησυχαστήριο που είναι ο τάφος του Αγίου Παΐσιου, η Σουρωτή έχουν όλες οι μοναχές εμβολιαστεί», τόνισε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουαλέτα: Γιατρός προειδοποιεί για το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι και βλάπτει την υγεία

    Αν περνάς πολύ χρόνο στην τουαλέτα, μπορεί να κάνεις κακό...

    Ποιες είναι οι συνηθέστερες αιτίες της επώδυνης στύσης;

    Οι επώδυνες στύσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να...

    ΣΧΟΛΕΙΑ: Ο κύκλος της βίας ξεκινά online

    Το Διαδίκτυο είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για όλους, από...

    Δείτε ποια είναι τα φάρμακα και οι ουσίες που μπορεί να μειώσουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων

    Υπάρχουν κάποια φάρμακα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την...