Γλυκά Νερά – Ξανά στον ανακριτή ο πιλότος – Νέος κύκλος καταθέσεων

    Ημερομηνία:

    Νέες εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει στον ανακριτή ο πιλότος για τη γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

    Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαΐου. Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους γονείς της Καρολάιν.

    Σύμφωνα με το Star o 32χρονος θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και την ακριβή στιγμή που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού. Ειδικότερα, το τελευταίο στοιχείο αναμένεται να διαλευκάνει τη δολοφονία και να καθορίσει κατά πόσο αυτή έγινε «εν βρασμώ ψυχής».

    Τα νέα στοιχεία που θα παραλάβει ο ανακριτής ανοίγουν επί της ουσίας νέο κύκλο καταθέσεων. Αναμένεται να κληθούν ως μάρτυρες οι γονείς και ο αδερφός του κατηγορουμένου, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν καταθέσει ούτε στην αστυνομία αλλά ούτε και στον ανακριτή.

    Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί για άλλα πέντε άτομα εκτός από τον πιλότο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δύο αποφάσεις – «σταθμοί» ακυρώνουν κατασχέσεις ακινήτων

     του Αχιλλέα Ροδίτη Σε μία περίοδο που ο «τυφώνας» των...

    Η στιγμή που επιβάτιδα αεροπλάνου τρέχει και ουρλιάζει γυμνή μέσα στην καμπίνα

    Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε πτήση της Southwest από...

    Chicken Marsala: Ίσως η καλύτερη συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλου

    Το Chicken Marsala είναι ένα από εκείνα τα σπάνια πιάτα, που...

    Ποιοι και γιατί χτίζουν ουρανοξύστες χωρίς παράθυρα – Δεν έχουν διαμερίσματα ή γραφεία

    Στο ανατολικό άκρο του Μέλανα Δρυμού της Γερμανίας, έξω...