Βαγγέλης Λιόλιος: «Εάν ξαναδώ παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν»

    Ημερομηνία:

    Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Πατρινός Βαγγέλης Λιόλιος παρουσίασε στους διαιτητές της Αττικής και της Εύβοιας τον Χρήστο Χριστοδούλου και στην ομιλία του, τόνισε χαρακτηριστικά:

    Φλίγκος

    «Εδωσα λευκή επιταγή στον Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία, με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Ολα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Εάν ξαναδώ, έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για έναν χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».

    ICECAP

    Από την πλευρά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου, σημείωσε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτε άλλο στο μυαλό σας πέρα από το 50-50 σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα, θα παίξετε όλοι, θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μελέτη: Σεξουαλική βία στην παιδική ηλικία – 1 στους 7 Έλληνες υπήρξε θύμα

    Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την...

    ΠΑΤΡΑ: Αναζητά τσαντάκια η ΕΛ.ΑΣ. – Επιτέθηκε σε γυναίκα στην οδό Ερμού

    Επιχείρηση της Αστυνομίας  στην Πάτρα για τον εντοπισμό άνδρα....

    Φρέσκα ψάρια: Αύξηση έως 30% στις τιμές τους – Οι λόγοι πίσω από την άνοδο

    Οι τιμές των φρέσκων ψαριών έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, φτάνοντας έως και...

    ΠΑΤΡΑ: Αναγνωρίζετε αυτή την Πλατεία;

    Κάτι από παλιά σε μια πλατεία αγαπημένη αρκετών στην...