KINHTOΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ: Αρχή το Παναιγιάλειο συλλαλητήριο της Δευτέρας 11/10

    Ημερομηνία:

    Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και τα καλέσματα για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και συμμετοχή πολλών φορέων και συλλόγων στην  κινητοποίηση, που θα περιλαμβάνει συλλαλητήριο και κλείσιμο των εθνικών οδών στον Κόμβο Μεγανίτη του Αιγίου, θέλοντας να σταλεί ηχηρό μήνυμα στο υπουργείο Παιδείας, κατά της μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

    Η Αιγιάλεια έχει πάρει – διαπαραταξιακά και πάνδημα –  την απόφαση ότι κάτι πρέπει να κάνει για ν’ ακουστεί και γ’ αυτό, αντί μιας παθητικής φθοράς του τόπου, ν’ αναδείξει, σε πανελλήνιο επίπεδο,  το πρόβλημά της.

    Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις στην «Π» του μέλους της 3μελούς Συντονιστικής Επιτροπής – Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος κατηγορεί τους κυβερνητικούς  βουλευτές ότι «δεν μπορούν να κλείσουν ούτε ένα ραντεβού με την Κεραμέως,επί πολλούς μήνες κι έτσι εκθέτουν τον πρωθυπουργό»!

    Ο δήμαρχος  Δ. Καλογερόπουλος – που ανέλαβε την πονική ευθύνη για το μπλόκο – προσυπογράφει την άποψη των τοπικών φορέων, όπως την εξέφρασε στην «Π» ο κ. Παπαδόπουλος:

    «Η διαμαρτυρία είναι η αρχή…ενός τσουνάμι», αφού θ’ ακαλουθήσουν κι άλλα συλλαλητήρια, για την τύχη της ΕΒΟ Αιγίου και της σταφιδικής καλλιέργειας.

    Αιγιάλεια: Διαμαρτυρία, αρχή ενός τσουνάμι!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εκλεψαν ρεύμα για να ηλεκτροδοτήσουν παράγκες

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ...

    ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Με τον Μάκη Κατσιγιάννη ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

    Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της...

    Οι 10 κορυφαίοι και πιο ακριβοί καλλιτέχνες της σύγχρονης τέχνης

    Στις μέρες μας η τέχνη έχει πια ξεπεράσει τους...

    Δυτική Ελλάδα: Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για πρόκληση σωματικών βλαβών σε 15χρονο

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος...