Καταδικάστηκε ο επιδειξίας γιατρός – Ποια ήταν η προτροπή του δικαστηρίου

    Ημερομηνία:

    Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο στον επιδειξία γιατρό στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι, έπειτα από καταγγελίας μητέρας για παρενόχληση.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr, το Δικαστήριο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προέτρεψε τον γιατρό να απευθυνθεί σε ειδικούς και να ζητήσει υποστήριξη και βοήθεια προκειμένου να απαλλαγεί από την παραβατική συμπεριφορά και να αντιμετωπίσει τα πάθη του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που τον “οδηγούν” ενώπιον της Δικαιοσύνης.

    Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό που κατήγγειλε η νεαρή μητέρα συνέβη σε πολυκατοικία όπου φέρεται να διαμένει ο γιατρός. Βγαίνοντας από το ασανσέρ η κοπέλα, η οποία μάλιστα είχε στην αγκαλιά το παιδάκι της, τον αντίκρισε να στέκεται απέναντι της, με κατεβασμένο παντελόνι, έχοντας σε κοινή θέα τα απόκρυφα σημεία του.

    Πριν λίγα χρόνια ο ίδιος γιατρός είχε καταγγελθεί από ασθενείς για σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα στη διάρκεια της εξέτασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Στις 18 και 19-7 το 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ για εργαζόμενους

    Tο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στο 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ για εργαζόμενους,...

    Διαλειμματική νηστεία: Οι επιδράσεις της στην υγεία και πότε δεν συνιστάται

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΩΝ. ΦΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟ  ΕΤΩΝ 76  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3-7-2025...

    ΠΑΤΡΑ: 20 φωτιές σε 2 μήνες στον Ριγανόκαμπο και η Πολιτεία… “κοιμάται”! Τοξικά αέρια στα σπίτια των κατοίκων

    Και μόνο η δήλωση του Προέδρου του Συλλόγου Ριγανοκάμπου...