Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά – Εκτός μάχης από την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

    Ημερομηνία:

    Eκτάκτως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε χθες το βράδυ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Με δήλωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Ευαγγελισμός η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού».

    «Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

    «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Ακόμη… περιμένουν αποζημιώσεις οι πυρόπληκτοι στο Κάλφα

    Την ένταξη των πυρόπληκτων της Κοινότητας Κάλφα του Δήμου...

    Spotify: Το πρώτο τραγούδι που ξεπερνά τα 5 δισ. streams ανήκει στον The Weeknd

    Το «Blinding Lights» του The Weeknd έγινε το πρώτο...

    Ξεθωριάζει η ευρωπαϊκή πολυτέλεια: Πώς τα αμερικανικά brands έγιναν της μόδας

    Η μετοχή του κλάδου πολυτελών ειδών που δίνει τις...

    Οι 6 «μαγικές» φράσεις που κάνουν τα παιδιά να ακούνε τους γονείς τους

    Οι γονείς ψάχνουν πάντα τρόπους για να κάνουν τα...