Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά – Εκτός μάχης από την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

    Ημερομηνία:

    Eκτάκτως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε χθες το βράδυ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Με δήλωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Ευαγγελισμός η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού».

    «Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

    ICECAP

    Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

    «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά τα 6 όνειρα… τα έχουμε δει σχεδόν όλοι! Tι σημαίνουν;

    Αλλά ενώ κάποιοι άνθρωποι βυθίζονται σε έναν ύπνο χωρίς...

    Χαμός με τα στοιχήματα για τον διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου

    Την ώρα που οι καρδινάλιοι ετοιμάζονται να εκλέξουν στην...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Μεταφέρεται εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» – Τι συνέβη

    Την στιγμή που ο παιδικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου βρίσκεται στην...

    Δυτ. Ελλάδα: Λήστεψαν 32χρονο υπό την απειλή μαχαιριού – Άρπαξαν μέχρι και τα ρούχα του

    Τον εφιάλτη ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των δύο ληστών του...