Αγριος ξυλοδαρμός μαγείρισσας: Δέχθηκε απειλές ότι θα της κλείσουν και το άλλο μάτι

    Ημερομηνία:

    Οι εικόνες του προσώπου της Στεφανίας Τζαφέρη σοκάρουν. Η food blogger από την Κρήτη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις φωτογραφίες με το πρησμένο και μελανιασμένο πρόσωπο της.

    Η μαγείρισσα από την Κρήτη υποστήριξε πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού ενώ η «επίσημη εκδοχή» αυτή δηλαδή που κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν πως έπεσε από τις σκάλες.

    Σε ότι αφορά το λόγο που κατέθεσε στην Αστυνομία πως έπεσε από τις σκάλες, η Στεφανία Τζαφέρη, μιλώντας στην εκπομπή «T-Live» του Alpha, υποστήριξε πως το έκανε: «για να ξεμπερδεύει». «Θεωρητικά, απ’ ότι έμαθα αργότερα, θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον μια γυναίκα αστυνομικός.

    Είμαι τόσο ταραγμένη ακόμα και τόσο άυπνη, και πονάω τόσο πολύ, και περιμένω εδώ και μια ώρα, στο αστυνομικό τμήμα. Το μόνο που θέλω είναι να πάω να κοιμηθώ λιγάκι» ανέφερε μεταξύ άλλων η μαγείρισσα.

    Η μαγείρισσα η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και όπως αναφέρει στις αναρτήσεις της, το άτομο που της το έκανε αυτό, πέρασε αυτόφωρο, δέχεται ένα νέο κύμα επίθεσης μέσω των social media μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάχη Σιώρου: Για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή έδειξε το κανονικό της πρόσωπο. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι Πατρινοί

    “Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου….έθεσα (2...

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Super Κική αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα σε βραδινή έξοδο στα μπουζούκια

    Μία ιδιαίτερη στιγμή από νυχτερινή τους έξοδο μοιράστηκαν η Δήμητρα...

    Πάτρα: Φωτιά τη νύχτα με διπλές εστίες – φωτό

    Ένα ακόμη βράδυ ανησυχίας έζησαν οι κάτοικοι του Ριγανόκαμπου...

    Στις 4 Νοεμβρίου η Κίμπερλι στο Προεδρικό Μέγαρο

    Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου αναμένεται να περάσει την...